ZTC

Riječki shop i dom zdravih, kvalitetnih i domaćih proizvoda Manufaktura, ove subote od 11h slavi rođendan u velikom stilu! Predstavit će se vizija prepoznatljivog opatijskog i riječkog branda, kao i brojni brandovi koji će pružiti mogućnost svim posjetiteljima da uživaju u finim degustacijama jela i pića! Aura proizvodi predstavit će se sa poznatim i mnogima omiljenim Teraninom, Galić vina imat će svoju prezentaciju poznatih vinskih kapljica.

Riječane je osvojio sladoled Medenko, a upravo povodom rođendana moći će degustirati i upoznati se s poznatim brandom! Važna je vijest da dolazi i  Mihaela Devescovi poznata po zdravim kolačima i tortama, a upravo posebnu o dosad neviđenu tortu sprema za ovu priliku!

Iz Manufakture najavljuju: Pridružite nam se u subotu jer bit će ovo prilika da vas upoznamo i sa novim smjerom poslovanja; zdravi sendviči (u tu svrhu pripremit ćemo zdrave canapee) Demetra kruh, Soyarnica proizvodi konačno u našoj Rijeci i još puno razloga da budete s nama u 11h!

Događanje će uveličati Eni i Vjeko koji su nedavno predstavili prvi zajednički duet Prije nego nestane koji je odmah pronašao put do javnosti, jedva čekamo čuti ih uživo!

Ponavljamo gradivo, vidimo se ove subote, 06.05., u 11h, na vama je samo da obučete osmijeh, pripremite se za iznenađenja, a za sve ostalo pobrinula se riječka Manufaktura!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar