SALLY

Riječki shop i dom zdravih, kvalitetnih i domaćih proizvoda Manufaktura, ove subote od 11h slavi rođendan u velikom stilu! Predstavit će se vizija prepoznatljivog opatijskog i riječkog branda, kao i brojni brandovi koji će pružiti mogućnost svim posjetiteljima da uživaju u finim degustacijama jela i pića! Aura proizvodi predstavit će se sa poznatim i mnogima omiljenim Teraninom, Galić vina imat će svoju prezentaciju poznatih vinskih kapljica.

Riječane je osvojio sladoled Medenko, a upravo povodom rođendana moći će degustirati i upoznati se s poznatim brandom! Važna je vijest da dolazi i  Mihaela Devescovi poznata po zdravim kolačima i tortama, a upravo posebnu o dosad neviđenu tortu sprema za ovu priliku!

Iz Manufakture najavljuju: Pridružite nam se u subotu jer bit će ovo prilika da vas upoznamo i sa novim smjerom poslovanja; zdravi sendviči (u tu svrhu pripremit ćemo zdrave canapee) Demetra kruh, Soyarnica proizvodi konačno u našoj Rijeci i još puno razloga da budete s nama u 11h!

Događanje će uveličati Eni i Vjeko koji su nedavno predstavili prvi zajednički duet Prije nego nestane koji je odmah pronašao put do javnosti, jedva čekamo čuti ih uživo!

ZTC

Ponavljamo gradivo, vidimo se ove subote, 06.05., u 11h, na vama je samo da obučete osmijeh, pripremite se za iznenađenja, a za sve ostalo pobrinula se riječka Manufaktura!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

ADVENT NA GRADINI