ZTC

U subotu 29.4.  od  od 10:00 – 13:00h u Manufakturu Rijeka  stiže Cosmel kozmetika na oduševljenje Riječanki koje su prepoznale kvalitetu domaćeg branda prirodne kozmetike!

Cosmel Cosmetics, mala obiteljska firma kreira svoje proizvode još od 1990. godine. Tim  aktivno i s puno entuzijazma stvara prirodnu kozmetiku koja je već više od dva desetljeća daje ljudima šansu za bolji izgled kože. Proizvoda sada već ima preko dvadeset i svaki od njih poseban je na svoj način, s učinkovitim svojstvima pomaže generacijama.

Uz korištenje samo najkvalitetnijih prirodnih tvari, organskih hladno prešanih ulja, biljnih ekstrakta, čistih eteričnih ulja i mnogih drugih vrhunskih sastojaka, Cosmel je stvorio tradiciju prepoznatljivih proizvoda koje koriste ljudi svih životnih dobi, a zadovoljstvo je isto kod jednih i drugih. Razloga za korištenje ovih proizvoda, i pružanja najbolje njege svojem licu i tijelu ima stvarno na pretek , na Vama je da nađete svoj i krenete u otkrivanje Cosmel kozmetike.

Saznajte više, pitajte sve što vas zanima i uvjerite se u priču i kvalitetu Cosmel branda već ove subote u riječkoj Manufakturi!

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE