skip to Main Content
MENU
RIJEČKA DIZAJNERICA ANJA ZAMBELLI ČOLAK PREDSTAVLJA MODNI BLOG  UNDER MY LIPS!

RIJEČKA DIZAJNERICA ANJA ZAMBELLI ČOLAK PREDSTAVLJA MODNI BLOG UNDER MY LIPS!

Poznata riječka dizajnerica objavila je svoj modni blog pod imenom UnderMyLips – www.undermylips.com. Blog sadrži zadnje modne trendove te osvrt na  svjetske modne dizajnere i modne kuće.

Anja Zambelli Čolak poznata po kreiranju mnogih identiteta hrvatskih brendova poput HNK Rijeke, Surf’n’Fries-a, Barbieri’s-a, Esense Mediterane i mnogih drugih otvara svoja promišljanja o modnom svijetu.

Pristup blogu je vrlo osoban te zadire u elemente alternativnog izričaja u modi.

Anja Zambelli Čolak

Anja Zambelli Čolak naglašava kako joj je moda oduvijek nešto u čemu uživa i čime se bavi u slobodno vrijeme. Obzirom na vrijeme provedeno u Milanu,  jednoj od prijestolnica svjetske mode Zambelli napominje kako je dugo vremene bila izložena svijetu mode u gradu iz kojeg kreću mnogi svijetski trendovi te kako je to uvelike utjecalo na njezin pogled na modu. U današnjem svijetu gdje se s jedne strane mnogu traže u vlastitom identitetu i s druge strane industriji koja pokušava svih svrstat u iste kalupe Zambelli traži i otkriva suštinu mode.

Svojim čitateljima želi proširiti percepciju mode te im otkriti dublje elemente modnog svijeta kroz koje se čitatelj može identificirati. Blog je pisan iskreno bez komercijalnog subjektivizma što je danas veliki problem sa mnogim blogerima obzirom da su postali novi bilbordi u svrsi promocije modnih brendova.

U konačnici UnderMyLips je vrlo zanimljiv pogled jedne brend dizajnerice na modni svijet sa edukativnim elementima svjetskih modnih ikona poput Daphne Guinness, Anne Dello Russo ili dizajnera Allesandra Michela koji svijet mode prikazuje puno više umjetnički nego što danas moda za mnoge znači.

Facebook KOMENTARI

Back To Top