Žene su vječna inspiracija i njihova energija pokreće svijet. One su istovremeno nježne i snažne, slabe i jake, one su sve što život od njih traži. Upravo zato smo odlučili proslaviti ovaj Dan žena na jedan poseban način koji će objediniti modu, parfeme i vina, ali će istovremeno ispričati i priče o uspjehu žena iza zanimljivih brandova…

Dok budete uživale u voćnim mirisima i mjehurićima svjetski slavnih Bottega pjenušavih vina, predstavit ćemo  Bottega prosecco i ovu talijansku obiteljsku vinariju koju je davnih 60-tih godina osnovala jedna žena, Rosina Zambon Bottega, iz ljubavi prema vinima i alkemijskoj magiji proizvodnje istih.

Kako bi i vašim očima priuštili jednako zadovoljstvo kao i vašim osjetilnim pupoljcima, 4look Academy tim, koji čini 14 djevojaka, upoznat će vas s najnovijim trendovima u bojanju kose i otkriti tajnu postizanja i održavanja megapopularnih nijansi koje su apsolutni must have ove sezone. Modne trendove nadolazeće sezone predstaviti ćemo vam uz pomoć tri mlade i perspektivne djevojke, naše sugrađanke, koje marljivo i uporno ostvaruju svoje snove i pretvaraju hobije u karijere. Za potpuni dojam ove male modne revije pobrinuti će se Tanja Lučić, vlasnica butika La Vetrina, kao još jedan dokaz ženskog uspjeha. S obzirom da savršena ženska večer ne može proći bez parfema, provesti ćemo vas i kroz čarobni svijet olfaktornih iskustava Acca Kappa niche parfema koje kreira sama vlasnica ove talijanske tvrtke, Elisa Gera.

Pregršt iznenađenja u Stilueta corneru pripremamo vam i mi uz najave nekih novih sadržaja i predstavljanje kreativnih ostvarenja o kojima ćete čitati u našoj lifestyle oazi…

Svakako ćemo naglasiti i vrijedno darivanje koje će dodatno oplemeniti ovu posebnu žensku večer!

Pravila darivanja Dan žena uz 4look

Darivanje traje 8. ožujka 2017. od 20 do 22h. Za sudjelovanje je potrebno  na poleđini pozivnice za događanje Dan žena uz 4look ispuniti osobne podatke (ime i prezime te broj telefona) te pozivnicu s podatcima ubaciti u za to predviđenu kutiju koja će se nalaziti u 4look Academy, Žrtava fašizma 2b, 8. ožujka od 20h. Izvlačenje dobitnika održati će se na istom mjestu u 22h te će se nagrade uručiti isključivo prisutnim sudionicima nagradne igre. Ukoliko izvučena osoba ne bude prisutna na događanju u tom trenutku, izvlačit će se sljedeći dobitnik.

Nagrade:

  1. Easy fen Actyva paket (paket obuhvaća šest usluga pranja i njege kose u wellnessu za kosu te feniranja uz korištenje Actyva proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (3 litre)
  2. Easy fen Liding paket (paket obuhvaća osam usluga pranja i njege kose te feniranja uz korištenje Liding proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (1,5 litra)
  3. Jedan dolazak na manikuru i pedikuru uz trajno lakiranje noktiju na rukama i nogama u 4look Academy te Bottega Gold prosecco (0,75 litara)

Pratite nas jer događanju prethode prava ženska iznenađenja, uskoro na Stilueti…