ZTC

Gošća današnjeg intervjua je Nikolina Mirić koju smo sreli u riječkom centru Nomas Vello koji je dijelom poznate i priznate svjetske franšize. Iskreni ženski razgovor o životu, modi i ljepoti, savršena je inspiracija pri dolasku proljeća i nekih dobrih ženskih odluka.

Draga Nikolina, lijepa izvana i lijepa iznutra, misliš li da našu vanjsku ljepotu definira ona unutarnja? Meni si baš ti dobar primjer koji potvrđuje ovu tezu.

Draga Marija, hvala ti na  tako divnim riječima. Vjerujem  da je jedina  prava istinska ljepota ona unutarnja, te se zato držim one „kako zračiš tako i privlačiš“.

Uvijek izgledaš dotjerano, njegovano i lijepo, koja je tvoja tajna dobrog izgleda?

Danas, kao žena u tridesetima, puno sam svjesnija sebe i svog izgleda,ali i potrebe da se on njeguje. Osim dekorativne kozmetike puno više pažnje pridajem i preparativnoj kozmetici , kao i zdravom načinu života. Zato na temu dobrog izgleda nemam velike tajne, uz dobru genetiku potreban je i konstantan rad na svom tijelu, a tu mi pomaže moj privatni trener BM Fitkoncept Branko Matić. Uz njegovu podršku i znanje rezultati su vidljivi. No, priznajem da se služim i „trikom“ kako bi baš uvijek izgledala dotjerano, a to mi je omogućila draga prijateljica Ana Avsenik u salonu A Couture u vidu trajnog make-up a obrva i usna metodom mikropigmentacije 😉

S kojim beauty ritualima počinje tvoj dan?

Moji beauti rituali su moje male oaze mira i opuštanja u ludnici svakodnevnog ritma u kojem živimo. Osim dnevne rutine kože, posebnu i svakodnevnu njegu pridajem i kosi kako bi uvijek bila lijepa i njegovana.  Važno mi je svako jutro započeti  zdravim doručkom i  glazbom  koja me opušta i puni energijom. Ima dana kada i nemam vremena za šminku, ali mi je najbitnije da imam osmijeh na licu.

Svoje povjerenje dala si centru Nomas Vello, kako si čula za njih i jesi li imala neke predrasude i sumnje?

Nomas Vello sam otkrila sasvim slučajno.  Putem nagradne igre na Facebooku sam osvojila jedan tretman i odlučila ga iskoristi. Predrasudama i sumnji nije bilo mjesta jer sam vjerovala da se prepuštam u prave ruke, a odmah nakon prvog tretmana uvjerila sam se da nisam pogriješila.

Zašto si se odlučila na trajno uklanjanje dlačica i i je li Nomas Vello opravdao tvoje povjerenje?

Odluci o trajnom uklanjanju dlačica su prethodile godine borbe sa brijanjem, depilacijom, i ono što je najgore, uraslim dlačicama. Pomislila sam „Želim ih se riješiti zauvijek!“, a Nomas Vello je ostvario moje želje i opravdao moje povjerenje. Nakon samo nekoliko tretmana nije više bilo uraslih dlačica, a i vidno ih  je bilo sve manje.

Koliko je život lakši i ljepši uz učinkovitost ovih tretmana?

Britvice, vosak ili krema za depilaciju sada su za mene prošlost, a moje noge su sada uvijek glatke i bez dlačica. Ovi tretmani su mi zaista olakšali svakodnevni život. Hvala Nomas Vello i njegovom ugodnom i stručnom osoblju  na izvanrednim rezultatima.

Je li Nomas Vello mjesto koje bi preporučila svojim prijateljicama?

Svakako bi preporočila Nomas Vello svim svojim prijateljicama, u biti svim ženama koje imaju isti ili sličan problem, a skeptične su prema ovakvim tretmanima. Vjerujte mi, nećete pogriješiti! Ljeto stiže zato ga dočekajte  glatkih nogu 😉

Žena si koja njeguje sve one prave, ponekad zaboravljene vrijednosti u modernom društvu, što je za tebe bitno u životu, što je tebi sreća?

Nažalost, moderno društvo je dovelo do toga da mislimo da vrijedimo više, ako imamo više i da mjerimo ljude koliko tko vrijedi po tome koliko posjeduje stvari. Užurbani način života i promoviranje krivih vrijednosti u medijima i društvu doveli su nas do toga da smo se otuđili jedan od drugog i zaboravili prave, istinske vrijednosti. Za mene su prave vrijednosti ljubav, obitelj i prijateljstvo. Biti okružena ljudima koje voliš i koji tebe vole.

Sreća je za mene u malim stvarima, obiteljskom ručku, osmijehu moje nećakinje i čaši vina sa najboljom prijateljicom. Ali sreća je i naći svoju srodnu dušu, životnog partnera, komadić neba bez kojeg nebi bilo zvijezda, pravog prijatelja…e to je velika sreća.

Htjela sam izbjeći pitanja o modi, ali uvijek si mi stilski zanimljiva i moram te pitati: koliko ti je moja bitna i u čemu se najbolje osjećaš?

Drago mi je da si me pitala o modi jer jako volim sve što je vezano uz modu od kad znam za sebe. Ne podliježem slijepo trendovima nego kupim ono što mi se sviđa i u čemu se osjećam ugodno. Modni izričaj gradim prema vlastitoj intuiciji i afinitetu zato često i kršim neka stroga modna pravila. Iako,moram priznati, u zadnje vrijeme zbog svakodnevnih treninga najčešće nosim sportsko i casual ni takve kombinacije ne prepuštam slučaju. Nemam neki posebni fetiš prema jednom odjevnom predmetu ili jednom modnom stilu, u mom  ormaru se zaista može naći svega podjednako, najviše uživam upravo u kombiniranju svega toga.

Stiže nam proljeće, voliš li buđenje koje donosti i koji su ti omiljeni proljetni trenuci?

Definitvno je ljeto moje omiljeno godišnje doba, ali proljeće mi je posebno drago jer je njegova uvertira. Volim kako zrak počinje drugačije mirisati u proljeće i gledati kako se priroda budi, a to se odmah i reflektira na ljude koji se dolaskom ljepšeg vremena pune pozitvnom energijom i  srećom.

Omiljeni trenuci su mi duge šetnje sa mojim patuljastim pinčem, uz njega je proljeće posebno  i poprima drugu dimenziju kada zajedno otkrivamo sva ona neistražena mjesta koja nam priroda u proljeće pruža, a zimi sebično skriva.

Hvala Nikolina na ugodnom razgovoru, a svim našim čitateljicama preporučamo Nomas Vello centar, na adresi Vennucijeve stube 2 u Rijeci, i dočekajte ljeto spremne!

NO+VELLO, VENNUCIJEVE STUBE 2 (Turnić)

Mob: 051 677 262  E-mail: rijeka@nomasvello.hr

NO+VELLO