Zamišljen kao talk show, ZTCaffe ugošćuje interesantne osobe iz javnog života i omogućuje publici neposredan kontakt, postavljanje pitanja i osvajanje nagrada. U ZTCaffe-u, baš kao na svakom pravom odlasku na kavu, u opuštenoj atmosferi razgovara se o aktualnostima, zanimljivim i zabavnim temama.

ZTCaffe će se održati u subotu, 21. travnja s početkom u 18 sati u ZTC-u.

 

Gost sedmog po redu ZTCaffe-a je hrvatski stand up komičar i TV voditelj, koji je prošle godine proslavio 10. godišnjicu svoga rada – Ivan Šarić. Pripadnik je novog vala stand up komičara, a njegov stil – mješavina opservacijskog i apstraktnog humora – primjenjiv je na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičkog pogleda na samog sebe. Kao televizijskog voditelja publika ga imala prilike upoznati prije 8 godina kada je počeo na MTV Adriji, zatim prelazi na RTL televiziju nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata na hrvatskim televizijama, a jedan od njih je i “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV.
Pridružite nam se na kavi i uživajte – jer ma kakvu kavu voljeli, sa šećerom ili bez mlijeka – uz humor uvijek je boljeg okusa.

Vaši komentari
SALLY