ZTC

Dr. Sanja Malbaša Gošović, liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog, 1990. godine razvila je metodu pod zaštićenim brandom TEENLIFTING®, koju i dalje razvija. Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata.

TEENLIFTING® sustav zaštićen je u Hrvatskoj, Europskoj uniji, Kini, SAD-u te drugim zemljama.

TEENLIFTING® stimulacija je elektrostimulacija mišića lica i vrata, tijela i zdjelice, trening – jačanje mišića, stimulacija akupunturnih točaka, rehabilitacija, drenaža i pojačana cirkulacija stimuliranog tkiva, pomlađivanje, oblikovanje, lifting te duboko stanje opuštenosti.

TEENLIFTING® aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih točaka postižu se iznimno dobri rezultati u:

 • Kozmetici(pomlađivanju) lica i tijela
 • Prevenciji (održavanju) dobre mišične kondicije lica i tijela kod sportaša, osoba starije životne dobi i ostalih
 • Rehabilitaciji(tretiranje migrena, glavobolja, sinusitisa, neuralgija, Bellove pareze (n. facijalis), mialgija, tretiranje oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, artroze koljena i kukova, bolova u lumbalnom i vratnom dijelu kralježnice, inkontinencije, impotencije i dr.)

Kozmetički salon Katea u Matuljima oaza je ljepote i mira, salon koji očarava interijerom i ugodom boravka, tretmanima i vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela. U želji da svojim klijenticama i klijentima pruže nezaboravno iskustvo i samo najbolje usluge, ovaj salon pruža i uslugu TEENLIFTINGA po metodi dr Sanje Malbaše Gošović.  


 

Revolucionarni antiage tretman kojim se podiže tonus i oblikuje lice i tijelo te pospješuje  zdravlje. TEENLIFTING je priča o mišićima.

TEENLIFTING® podrazumijeva: trening, lifting, pomlađivanje, oblikovanje, stimulaciju akupunkturnih točaka, drenažu, pojačanu cirkulaciju stimuliranog tkiva, jačanje koštane mase, primjenu fizikalne medicine u kozmetici s istodobnim odličnim rezultatima u rehabilitaciji i profilaksi svih zglobova i mišića.

TEENLIFTING se izvodi aparatom za elektrostimulaciju mišića i omogućava primjenu fizikalne medicine u kozmetici, s istodobnim odličnim rezultatima u rehabilitaciji, terapiji i profilaksi: glavobolje, migrene, obnavljanja koštane mase čeljusti, sinusitisa, neuralgija, pareza, Bellove pareze (n. facijalis) i mialgija.

Zašto je važna njihova istovremena stimulacija?

Mišići su anatomski međusobno povezani pa je njihova sinkronizirana kontrakcija važna za postizanje vrhunskih rezultata, uklanjanje bora na licu i zatezanje lica.

Kad je poželjno krenuti na TEENLIFTING stimulaciju?

Za vježbanje mišića nikad nije ni prerano, ni prekasno. Idealno je krenuti prije 30-ih, jer je puno bolje i zdravije zadržati čvrst i sitan oblik lica, nego mu dozvoliti opuštanje i širenje. Što se prije krene to se i rezultati brže vide. Gornje dobne granice za TEENLIFTING stimulaciju nema.

Kad se vide prvi rezultati?

Prvi rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana kao osvježenje lica.

Sa svakim daljnjim treningom postižu se sve bolji i vidljiviji rezultati:

 • zatezanje čela
 • podizanje obrva i gornjih kapaka
 • nestajanje bora oko očiju
 • oblikovanje obraza
 • punije i ispupčenije usnice
 • nestajanje bora oko usana (nazolabijalna bora)
 • zatezanje podbratka i vrata
 • zatezanje lica

Najvažnije je odraditi prvi tretman u životu što prije. Nakon tog potpuno novog iskustva, napravi se plan treniranja svih mimičnih mišića na razini godine.

Stručni tim kozmetikog salona Katea spremno će vas dočekati kako bi na prvim konzultacijama saznali sve o revolucionarnoj metodi pomlađivanja s hrvatskim potpisom kojoj su svoje povjerenje dali i Josipa Lisac, Tarik Filipović, Nina Violić, Almira Osmanović i brojni drugi. Obratite im se s povjerenjem, već na prvim konzultacijama steći ćete dojam o visokoj stručnosti, ali i odličnim rezultatima tretmana koji Hrvatice i Hrvati obožavaju.

Kozmetički salon Katea, Ivana i Matka Baštijana 24, Matulji

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

Vaši komentari