ZTC

Pobjednica hrvatskog “The Voica ” Nina Kraljić u godinama je kada ne razmišlja još o zatezanju lica  no kako u zadnje vrijeme intezivno radi na svom imidžu te je vidljivo smršavila priznala nam je da osim prehrane i vježbanja, ipak ponekada poseže za njegovanjem tijela i rješavanjem sitnica i nepravilnosti te prevencije kod omraženog celulita. Posebno ju veseli činjenica da su rezultati vidljivi odmah te da ih ne treba previše puta ponavljati što je česta boljka raznih uređaja.

Najnoviju revolucionarnu   metodu  HIFU Ultarformer III uređaja koji se bazira na podizanja kolagena iz dubinskih slojeva kože, stimulacijom mišića, a ne samo kože  nekrirušku metodu isprobala  je u društvu Alke Vuice i glumca Slavka Sobina. Alka je oduševljena rezultatima koji su vidljivi nakon prvog tretmana te je svakih par mjeseci dovoljno napraviti jedan. Budući da se panično još uvijek boji noža i face liftinga te nije ljubitelj svakodnevnih posjećivanja salona za uljepšavanje svoje povjerenje ipak polaže u ruke liječnika kozmetologa.

MY SPIRIT

Tretmane  izvodi liječnica kozmetolog dr. Štefica Švaganović a neki od tretmana su namijenjeni upravo muškarcima, posebice čišćenju lica. Glumac Slavko Sobin svjestan je da kao javna osoba mora se njegovati te da ga njegova publika očekuje vidjeti u najboljem izdanju.

Doktorica Štefica Švaganović istaknula je da jedina u Hrvatskoj ima ovakav uređaj te da su klijenti izuzetno zadovoljni rezultatima koji su trajni te se tretmani ne baziraju na zamornom ponavljanju iz tjedan u tjedan.

Ovaj revolucionarni uređaj koristi i svjetski poznati stručnjak DR.Jean Louis Sebagh koji ima ordinacije u Parizu i Londonu. Doktorica je i sebi najbolja reklama jer iako se damu ne pita za godine svi prisutni su bili ugodno iznenađeni budući da izgleda kao tridesetogošnjakinja, a ne dama u zlatnim pedesetima.

“U NEODERM centru nastojimo zadovoljiti i najzahtjevnije klijente. Uz stručno vođenje vlasnice, dr.csm. Štefice Švaganović i primjenu kombinacija tehnološki najmodernijih, sofisticiranih aparata i brižno odabranih, visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata, holistički i multidisciplinarno pristupamo svakom klijentu pojedinačno. Dodatnu pažnju smo posvetili anti-age tehnikama, kreiranim posebno za muškarce. Pri tome primjenjujemo i specifične „muške“ dermaceutical preparate.”

Izvor: PR

SALLY