skip to Main Content
MENU
REGIONALNA ZVIJEZDA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVARA JUBILARNI 10. RUJANFEST!

REGIONALNA ZVIJEZDA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVARA JUBILARNI 10. RUJANFEST!

Željko Joksimović i Jole garantiraju noć za pamćenje

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će na otvorenju jubilarnog, desetog izdanja Rujanfesta.  Festival će se ove godine održati od 15.-17. i 22.-24. rujna, na dobro poznatoj lokaciji kod West Gate Shopping Cityja u Zagrebu. Svake godine Rujanfest privlači mnoštvo gostiju željnih dobrog provoda, kojeg ni ove godine zasigurno neće nedostajati.

Nastup popularnog pjevača obilježit će otvorenje Rujanfesta 15. rujna, kada će uz njega nastupiti i poznati splitski zabavljač Jole, koji će također zagrijati publiku svojim plesnim hitovima. Željko Joksimović otpjevat će neke od svojih najvećih hitova, kao što su ”Ljubavi”, ”Libero”, ”Lud i Ponosan”, ”Michelle” te nezaboravne pjesme s kojima je nastupio na Eurosongu:  ”Lane Moje” i ”Nije Ljubav Stvar”. Fanovi neće ostati zakinuti ni za pjesme s odličnog novog albuma koji donosi 14 pjesama, od kojih se ističu hitovi ”Ludak Kao Ja”, ”Ranjena Zver”, ”Ne Daš Mi Mira” te balada ”Nisam Te Zbog Lepote Voleo”. Osim toga, glazbenik je ove godine predstavio i pravi ljetni hit, singl ”Milimetar”, koji je odmah po izlasku osvojio publiku, a zasigurno će rasplesati i raspjevati brojne obožavatelje na koncertu.

Prvi vikend Rujanfesta, uz Željka Joksimovića i Joleta, obilježit će i nastupi Maje Šuput i Halida Bešlića (16.09) te Lidije Bačić i Miroslava Škore (17.09.).  Očekuje se odličan provod uz vrhunsku glazbu te brojne popratne sadržaje, što čini ovaj festival jednim od najomiljenijih zagrebačkih događaja. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19:00 sati, a nakon toga, cijena ulaznice iznosi 25 kuna. Posjetitelje također očekuje besplatan parking, besplatni autobusi do mjesta događaja te neponovljiva zabava cijelu noć!

Izvor: PR

Facebook KOMENTARI

Back To Top