ZTC

Nova je godina i želite novi početak? Riješiti se lošeg, započeti dobre navike i konačno ispuniti neostvarene želje? Niste sigurni odakle bi krenuli, a još manje kako da ne posustanete u vašim odlukama već krajem siječnja?

Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete kreirati život o kojem sanjate.

U tome će vam pomoći radionica Plan za moju najbolju godinu. Isprobajte provjereni proces koji su u proteklim godinama prošli već brojni polaznici, evo što je rekla jedna od njih:

„Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. Četiri sata koliko traje radionica su prošla u trenu, od samog početka je bila vrlo interesantna, dinamična, pozitivna i koncept radionice je fantastično napravljen. Preporučila bi svima koji žele ostvariti svoje ciljeve da svakako odu na radionicu kod Ivane, jer kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala. Irena“

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.

Termini radionice su (trajanje 4,5h):

  • Rijeka – petak 19.1. i subota 3.2.

Voditeljica: Ivana Štulić (poduzetnica, NLP business &manager coach, terapeut, certificirani trener za edukacije i trenutno student na Master in Applied Positive Psychology u Cambridgeu).

Više informacija na web stranici: Plan za moju najbolju godinu.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE