ZTC

Putovanja kao životni stil, kako pronaći idealnu destinaciju i pripremiti se za putovanje otkrivaju naše gošće koje priznaju kako putovanja nisu luksuz već uz planiranje danas svatko može otputovati i priuštiti se trenutke za pamćenje.

„Mi smo na putovanju obitelj, nema mobitela, ničega, samo mi zajedno, onako kako nas ja vidim svaki dan no nije moguće radi obaveza, zato volim putovanja“, otkiva Adriana Karuza, novinarka i blogerica koja savjete donosi na  travel blogu kruzovi.com

Magdalena Bešker i Martina Požgaj obožavaju zajednička putovanja. Magdalena je putovanja iskoristila i za poduzetničku ideju unutar branda Ulica snova te je osmislila travel diary i etui za putovnicu koji žene obožavaju! Martina Požgaj, urednica magazina Ljepota i zdravlje, otkriva kako putovanja obožava, a donosi i savjete kako uskladiti financijske i vremenske mogućnosti i uživati u putovanju, bilo da se radi o nekoj egzotičnoj i dalekoj destinaciji ili prekrasnim mjestima u Lijepoj našoj.

Magdalena, Lara, Marija, Adriana i Martina

Emisija inspiraONA ovoga puta donosi dozu inspiracije i putovanja, od Istre do Japana, saznajte koje su destinacije oduševile ove tri dame i kako najlakše  izbjeći postputnu depresiju o čemu na Kruzovima piše Adriana.

Gledamo se i ove subote u 20:30h u programu TV Istre, riječki Porsche Inter Auto ovoga je puta domaćin emisije koja donosi edukativne i vrlo zabavne trenutke, a saznat ćete i zašto je Libanon na vrhu wish liste za putovanja, razlog će vas oduševiti. 

Make up i frizuru voditeljice potpisuje Ana Mikulec, studio ljepote Anais Viškovo.

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE