skip to Main Content
MENU
Prve riječke mažoretkinje ove jeseni primaju nove članice!

Prve riječke mažoretkinje ove jeseni primaju nove članice!

Prve riječke mažoretkinje, poznatije kao „živući suvenir grada Rijeke“, djevojke su koje ponosno zastupaju boje svojega grada na manifestacijama i natjecanjima u Rijeci, ali i izvan granica Lijepe naše. U svojim redovima broje preko sto mažoretkinja, razdijeljenih u tri tima. One najmlađe predškolske dobi, mini mini, kadete, juniorke i seniorke. Upravo se  seniorski tim na državnom natjecanju mažoretkinja „okitio“ zlatom u svim kategorijama – cjelokupni tim s koreografijom i paradom te duo i solo, a mažoretkinje su nedavno proslavile i svoj 22. rođendan. Nakon ljetnih praznika obojenih “slavljeničkim” raspoloženjem, mažoretkinje sada primaju i nove članice u svoje redove.

Rad s djecom u samoj je osnovi njihove djelatnosti, stoga bez brige možete prepustiti svoju djevojčicu talentiranim i stručnim trenericama uz čije će kvalitetne treninge u trenu razviti motoričke vještine te usvojiti osnove plesne pokrete, ali i postepeno savladati tehniciranje mažoret štapom. Također, uz timski rad, ali i individualiziran pristup, djeca s lakoćom razvijaju emocionalne vještine te osjećaj pripadanja grupi što potvrđuju i brojna prijateljstva između članica.

Za sve informacije vezane za njihov rad i upise, zainteresirani se mogu obratiti na e-mail: [email protected], telefonom na broj 091/444-67-44 ili posjetite stranicu www.prm.hr.

Definitivno preporučujemo da ih posjetite na uvodnom treningu i zatražite sve potrebne informacije. Već ove subote organizirana je besplatna radionica za sve zainteresirane, a prijaviti se možete preko OBRAZCA.

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top