ZTC

Prve riječke mažoretkinje, poznatije kao „živući suvenir grada Rijeke“, djevojke su koje ponosno zastupaju boje svojega grada na manifestacijama i natjecanjima u Rijeci, ali i izvan granica Lijepe naše. U svojim redovima broje preko sto mažoretkinja, razdijeljenih u tri tima. One najmlađe predškolske dobi, mini mini, kadete, juniorke i seniorke. Upravo se  seniorski tim na državnom natjecanju mažoretkinja „okitio“ zlatom u svim kategorijama – cjelokupni tim s koreografijom i paradom te duo i solo, a mažoretkinje su nedavno proslavile i svoj 22. rođendan. Nakon ljetnih praznika obojenih “slavljeničkim” raspoloženjem, mažoretkinje sada primaju i nove članice u svoje redove.

Rad s djecom u samoj je osnovi njihove djelatnosti, stoga bez brige možete prepustiti svoju djevojčicu talentiranim i stručnim trenericama uz čije će kvalitetne treninge u trenu razviti motoričke vještine te usvojiti osnove plesne pokrete, ali i postepeno savladati tehniciranje mažoret štapom. Također, uz timski rad, ali i individualiziran pristup, djeca s lakoćom razvijaju emocionalne vještine te osjećaj pripadanja grupi što potvrđuju i brojna prijateljstva između članica.

Za sve informacije vezane za njihov rad i upise, zainteresirani se mogu obratiti na e-mail: prve.ri.mazoretkinje@gmail.com, telefonom na broj 091/444-67-44 ili posjetite stranicu www.prm.hr.

Definitivno preporučujemo da ih posjetite na uvodnom treningu i zatražite sve potrebne informacije. Već ove subote organizirana je besplatna radionica za sve zainteresirane, a prijaviti se možete preko OBRAZCA.

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE