Napokon smo i okusili to pravo ljeto i visoke temperature koje već dugo očekujemo. S višim temperaturama često tražimo i inspiraciju za jednostavnijim odjevnim kombinacijama u kojima ćemo istovremeno izgledati lijepo, ali i osjećati se ugodno. Upravo to smo pronašli u predivnoj točkastoj haljinici s potpisom brenda Nina Sew.

Nina Sew je brend kojeg ćete ako niste do sad svakako zamijetiti na društvenim mrežama, a iza njega stoji Marija Markotić iz Zagreba. Mlada majka malene Nine na ideju za pokretanjem brenda Nina Sew je došla sasvim spontano. Njena Nina je dobila svoju prvu haljinicu, a zatim je i Marija sebi odlučila napraviti istu. Ubrzo se to svidjelo njezinim prijateljicama, ali i široj publici te je u kratkom roku dosegla do mnogo pratitelja i zadovoljnih klijenata.

Marija obožava haljinice i prozračne tkanine te se trudi dizajnirati haljine koje pristaju svakoj konstituciji tijela. Ako vam se svidjela ova predivna točkasta haljina, svakako pogledajte i ostatak predivnih kreacija na Facebook i Instagram stranici.

Foto: Nina Sew
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE