ZTC

Kiehl’s ove godine otvara sezonu blagdana posebnom kolekcijom od deset proizvoda dizajniranih u suradnji s grafičkom dizajnericom Kate Moross. Kiehl’s i Kate Moross izražavaju zajedničku ljubav prema umjetnosti kroz prekrasno dizajnirana pakiranja proizvoda iz ove kolekcije. Za blagdane će nas i ove godine razveseliti posebna izdanja krema Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra Facial Cream i tonera od nevena. Kiehl’s po prvi put proširuje blagdansku kolekciju nagrađivanim proizvodima Midnight Recovery Concentrate i Butterstick Lip Treatment te posebnim izdanjem sapuna od grejpa, lavande i korijandera. Kiehl’sova suradnja s Kate Moross ljubiteljima proizvoda za njegu kože pruža savršen dar prožet veseljem i blagdanskim duhom.

Kiehl’s se ponosi dugom tradicijom suradnji s nekima od najpoznatijih svjetskih umjetnika kao što su Jeff Koons, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max i Jeremyville, koju će ove godine nastaviti iznimno kreativnom suradnjom s Kate Moross.

„Kateina mašta i kreativnost ne poznaju granice. Ova osobita kolekcija zrači pozitivnošću i netipičnim blagdanskim duhom“, izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl’s Since 1851. „Ovo je dosad naša najveća kolekcija, s dizajnom koji odiše blagdanskim veseljem. Jednostavno joj nećete moći odoljeti.“

Kate Moross, grafička dizajnerica iz Ujedinjenog Kraljevstva, poznata je po dinamičkom korištenju boja i grafičkim postupcima kojima unosi dašak svježine na dizajnersku scenu. Sudjelujući u kreiranju glazbenih spotova, odjeće, murala i modnih editorijala, Kate se služi prepoznatljivom estetikom koja ju je lansirala među najpoznatije mlade umjetnike. Odnedavno radi sa svjetski poznatim brandovima kao što su Converse, Nike, MTV i, naravno, Kiehl’s.


Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE