ZTC

Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova jučer je proslavio deseti rođendan i okruglu obljetnicu rada u kojem su se nametnuli kvalitetom i profesionalnošću, ali i toplim-prijateljskim pristupom korisnicima i obiteljima.

Za uvažene goste i prijatelje jučer je priređena svečanost za pamćenje, formalni dio događanja otvorio je Ženski pjevački zbor Marinići, a nakon toga sve prisutne je pozdravila ravnateljica Doma Aleksandra Nimac te zahvalila svima koji su proteklih deset godina bili dijelom ove vizije i priče, emocija nije nedostajalo, a nakon Ravnateljice, okupljenima su se obratili i Denis Mladenić, zamjenik načelnice Općine Viškovo te Ivan Nikolić, župnik Župe sv.Matej Viškovo. Nakon toga uslijedila su iznenađenja, prvo su Ravnateljici priredili zaposlenici, dar je uz lijepe riječi uručila Suzana Mavrinac, a nakon toga i korisnici koji su pripremili i lentu s natpisom “Najbolja ravnateljica”.

Okupljene su se zabavljali uz Duleta i Bonacu, a veliko finale večeri bila je torta i vatromet uz konfete!  Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova nedaleko Rijeke na najljepši je način obilježio veliku obljetnicu i ušao u novo desetljeće rada koje će sigurno obilježiti novi prekrasni trenuci i uspomene. Sretno još jednom od cijelog tima Stiluete!

FOTO: IVOR MAŽAR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE