Instagram je za nas nepresušan izvor inspiracije kada je u pitanju potraga za novim, domaći kreativcima te općenito odličnim idejama koje zaslužuju svoje mjesto u medijima. Ponosni smo što možemo reći da na Stilueti sa zadovoljstvom predstavljamo najrazličitije oblike umjetnosti i dizajna te pružamo priliku svim onim, lokalnim brendovima kojima je potreban vjetar u leđa. Definitivno je to jedan od najljepših dijelova ovog posla, mogućnost da ispričaš nečiju priču, odnosno proširiš glas o domaćem dizajnu.

Brend koji se danas pronašao u našem “Instagram fokusu” jest Puro Amor.  Dizajnerski studio u Zagrebu predstavlja ideje pokrenute ljubavlju te ih prenosi na simpatične šalice. Znamo da se i među vama kriju brojni obožavatelji šalica koji ih s guštom skupljaju i odabiru svoje dnevne favorite. Upravo tako, obećajemo vam da će jedan pogled na ove šalice biti dovoljan da i njih uvrstite u svoju kolekciju!

Poruke s dozom humora uljepšat će ritual ispijanja prve jutarnje kave i učiniti da dan započnete s osmijehom na licu. Naš favorit je: “Nemrem niš prije kave!”, no konkurencija je zbilja velika. Javite nam svoje omiljene natpise!

INSTAGRAMPripremila: Katja Grubiša
Photo: Puro Amor Instagram

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE