ZTC

Zima je u punome jeku, a hladnoća i vjetar ne štede nikoga. Ponekad je teško pronaći kapu koja će djelovati moderno, a istovremeno vas zagrijati. Vrlo brzo, odlučila sam i sama istražiti što nude highstreet brendovi, ali i neki nama veoma poznati “lokalni” dućani kada su u pitanju zimske kape. A sada dosta priče, prepuštam vas svojem odabiru…

U omiljenom Zagrebačkoj shopping oazi zvanoj STREET BOX pronašli smo divne, tople, zimske kape u sivoj boji sa neodoljivim krznenim dodatkom u pastelnim tonovima. Ukoliko se pronađete u Zagrebu, svakako zavirite u ovu šarmantnu prodavaonicu, koju krasi kako izbor proizvoda, tako i ljubazna usluga. 

Niti Rijeka ni malo ne zaostaje za našom metropolom, stoga smo bez ikakvih problema najmoderniji model zimskih kapa pronašli u nama veoma dragoj LA VETRINI . Mjestu koje odiše modom, dobrim ukusom i raspoloženjem. Nakon kavice na Korzu, trk u La Vetrinu!

Kada su u pitanju nešto jednostavniji modeli, odgovor smo pronašli u highstreet brendovima poput Zare i H&M-a, koji doista nude ponešto za svakoga. Od veoma jednostavnih modela, preko šaljivih natpisa, do sasvim elegantnih šešira.

 

Za one koji uživaju u pomalo otkačenom izgledu i obožavaju jarke boje, kod dizajnerice ANITE POKRIVAČ pronašli smo kapu koja nas je osvojila na prvi pogled. Kombinacija jarko ružičastog krzna i crnog pletiva – savršena kako za dan tako i za noć!

Photo: facebook stranice navedenih brendova
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE