ZTC

Maskice za mobitel postale su “must have” dodatak svakog pametnog telefona. Osim što ih štite od oštećenja pri mogućem padu, ujedno i izgledaju odlično. Sigurna sam da ste i vi “krive” što u svojoj ladici čuvate barem tri maskice za mobitel u najrazličitijim bojama i motivima. 

Jedna s preslatkim sladoledima za ljeto, jedna na snježne pahuljice za zimu, jedna s tulipanima za proljeće… Još jedna jednobojna za svaki dan i jedna s preklopom za dodatnu sigurnost. Mogli bismo ih mijenjati dnevno, baš kao što brinemo o svojoj odjevnoj kombinaciji i modnim dodacima tako smo počeli “oblačiti” i svoj mobitel.

Šalu na stranu, maskice za mobitele stvarno jesu odličan način da spriječite ogrebotine ili lomove stakla te jednostavno očuvate prvobitan izgled telefona čim dulje. Danas su nam na Instagramu za oko zapele stvarno posebne maskice – one s domaćim potpisom, talentirane dizajnerice i ilustratorice Maje Tomljanović.

Popularni motivi prikazani na svjež, mladenački način uz šarm koji nas je osvojio u trenu.  Uz maskicu poput ove, ljeto će trajati čitave godine. Svijet ilustracije svakodnevno buja i predstavlja nove talente, a Maja je još jedan dokaz kako uz maštu i originalnost možete daleko dogurati. Svakako provjerite ponudu maskica za mobitel, ali i ostalih ilustracija na njezin kanalima.

MAJA TOMLJANOVIĆ – WEB STRANICA

MAJA TOMLJANOVIĆ – CASETIFY


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Casetify – Maja Tomljanović

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE