Sandale i ljetne cipele odavno smo pospremili u ormare i spremno pripremili tople čizme za kišne, hladne jesenske dane. Uz zimske cipele u paru dolaze i udobne tople čarapice. Posljednjih nekoliko sezona čarape su od naizgled nezanimljivog, gotovo nevažnog odjevnom predmeta, prerasle u vrlo moderan dodatak kojem se itekako pridaje pažnja. Sve češće ih na ulici viđamo razigrane šaroliko uzorke kako “namjerno” proviruju iz tenisica ili cipela.

Znati kombinirati odvažne uzorke svakako je izazov, no i potencijalno zabavno modna igra. Dizajnerske čarape viđamo u dnevnim odjevnim kombinacijama, no sve češće i u večernjim. Naime, trendseterice hrabro ih kombiniraju uz suknje i potpetice. O okusima se ne raspravlja stoga nećemo razglabati o tome je li taj trend estetski privlačan ili nije.

Naša pomisao na čarape najčešće se nadovezuje na udobnost, toplinu i večeri provedene kod kuće u omiljenom kućnom ogrtaču, papučama i mekanim čarapama koje nas griju i u najhladnijim večerima. Danas vam donosimo pregled nekoliko dizajnerskih brendova kako stranih tako i domaćih koji nude širok spektar boja i uzoraka za sve ljubitelje čarapa. 

WIGGLESTEPS

WIGGLESTEPS

HAPPY SOCKS

HAPPY SOCKS

HAPPY SOCKS

SOCKNICE

SOCKNICE

SOCKNICE

CALZEDONIA

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Calzedonia, Happy Socks, Socknice

Vaši komentari
SALLY