ZTC

Bundice su ove jeseni preplavile društvene mreže, ali i ulice. Ovo je definitivno jedan od onih trendova koji nije zaživio samo na modnim pistama i Instagram profilima, već je uspješno pronašao put do odjevnih ormara žena različite dobi i modnog ukusa. Naglasak je na bundama od umjetne kože koje ove sezone možete pronaći u većini highstreet brendova, poput onih nama dostupnih: Mango, Bershka, Stradivarius.

Bunda jest jedan od onih odjevnih komada koji se jednako ponose svojom funkcionalnošću kao i izgledom. Nevjerojatno udobne i tople, grijat će vas i u najhladnijim zimskim danima, a istovremeno ćete izgledati fantastično. Savršene su za večernje, odnosno svečane prilike, a jednako ljupko izgledaju i u nešto opuštenijim kombinacijama. Kao i uvijek, ključ su modni dodaci i cipele koji svaku odjevnu kombinaciju mogu prilagoditi prilici. 

PULL&BEAR

PULL&BEAR

Kada su u pitanju jesenske bunde posežemo za neutralnom palentom boja poput pastelnih nijansi, ružičaste ili smeđe te uvijek atraktivne crne. Pošto je riječ o tako upadljivom komadu odjeće, želimo izabrati onaj koji nam u potpunosti odgovara estetikom. Naime, ako ne izaberemo onu pravu, bunde mogu odavati pomalo “jeftin” izgled što svakako ne želimo. Prošećite trgovinama u potrazi za pravim modelom, isprobajte više modela kako biste otkrili koji najbolje odgovara vašoj visini i građi. 

MANGO

BERSHKA

Također, osim o boji razmislite i o dužini bunde. Višim ženama vjerojatno će bolje pristajati nešto dulje bunde, dok bi one niže trebale izabrati kraće modele kako ih ne bi vizualno smanjili. No, sve  je stvar stiliziranja i nema jednoznačnog odgovara. Važno je isprobati i kombinirati dok se ne postigne željeni efekt.

BERSHKA

MANGO

Prekrasne, tople i vrlo moderne – bunde su svakako must have ove jeseni! Naš osobni favorit su nježne i tople bunde u nude tonovima koje je vrlo jednostavno kombinirati u večernjim i dnevnim prilikama.

MANGO

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Mango, Bershka, Pull&Bear

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE