ZTC

Visoka poslovna škola PAR ugostit će ovoga petka, 27. travnja, u 15:30h zanimljivu promociju knjige Intervjui sa 100 hrvatskih lidera autorice Jasminke Samardžije.

Pitka i životna knjiga može vam  poslužiti kao svakodnevni poslovno-privatni priručnik prilikom donošenja odluka o razvoju vaše karijere, a moći ćete uočiti i razliku u načinu promišljanja između malih i velikih poduzetnika te komparirati razvojni put lidera iz različitih djelatnosti.

Svrha knjige je pokazati viđenje hrvatskih lidera o putu razvoja svoje karijere iz područja: arhitekture i građevine, bankarstva, osiguranja i konzaltinga, distribucije i trgovine, industrijske proizvodnje, istraživača i izumitelja, medija i izdavaštva, neprofitne djelatnosti, prehrambene proizvodnje, sporta, turizma i gastronomije, umjetnosti i znanosti i obrazovanja, kako bi se motiviralo sve one koji još nisu otkrili svoje kvalitete i talente na aktivan pristup ostvarenju svojih ciljeva, a osobiti fokus je na mladima kojima može poslužiti kao fantastičan priručnik za profesionalnu orijentaciju neovisno o dobi. U istraživanju je korištena metoda životne priče.

Dekanica Visoke poslovne škole PAR Gordana Nikolić s autoricom knjige Jasminkom Samardžijom

U knjizi 100 HRVATSKIH LIDERA su neispričane priče o odricanju i predanosti, preuzimanju odgovornosti, radnim vikednima, osamljenim putovanjima, odbijanju i proaktivnosti, upornosti i dosljednosti, ali i puno snažnijim emocijama radosti zajedništva, postignuća, predanosti istom cilju, timskom radu, inovativnosti, kreativnosti, korištenju ideja vlastitog uma kako bi se unaprijedila usluga, stvorio novi proizvod i onda ponudio društvu u kojem živimo, a pritom zaradilo. Novac je potvrda da je ono što radimo dobro i prihvaćeno od drugih. Zaključujemo da čovjek može ostvariti sve što poželi samo ako to želi i onda predano radi na tome. No to ste već čuli, a odgovor na pitanje: Kako su uspjeli? potražite u knjizi 100 HRVATSKIH LIDERA.

Izvor: par.hr

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE