Pravo  je vrijeme za buđenje i nove odluke. Kako biste otvorili vrata proljeću u svojem stanu, potrebno je napraviti sezonsko čišćenje! Sigurno postoji ormar koji odgađate raščistiti, onu jednu neotpakirana kutiju koju planirate pospremiti, prozore oprati itd. Pokušajte odvojiti jedan vikend za zajedničku čišćenje prostora te još bitnije rješevanje zaboravljenih i nagomilanih stvari, odjeće, namještaja. Zagarantirano ćete se osjećati bolje jednom kada i vaš životni prostor zablista punim sjajem!

Jedan od najljepših djelova proljeća jest priroda u cvatu. Stvorite proljeće u svojom prostoru i postavite svježe cvijeće na stol. Prostor će živnuti i zamirisati u trenu! Pastelne tonove proljeća, osim cvijećem, najlakše možete uvesti malim promjenama u garderobi. Ružičaste tenisice su odličan i jako moderan početak!

Proljeće je odlično vrijeme za unošenje malih promjena i dobrih navika u svoj život. Sigurno postoji knjiga koju želite pročitati, jutarnji ritual koji želite započeti, tehnika koju želite naučiti. Vrijeme je za napuštanje starih strahov i izlazak iz popularno rečeno “zone komfora”. Život je itekako lijep, uzbudljiv i poseban kad provirimo iz svojih standardnih okvira.

Iskoristite tople dane i prve zrake sunce za boravak u prirodi. Povedite klince, partnera ili prijatelje i uživajte u svježem zraku. Planinarenje, šetnja, trčanje, rolanje, piknik – mogućnosti je bezbroj! Priroda se budi, zato je vrijeme da i mi provirimo iz svojih stanova i ekran zamijenimo zelenilom.


Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE