ZTC

Nije tajna da volimo Manufakturu, trgovinu koja je nakon Opatije svoje mjesto pronašla i u Rijeci te nam dala priliku da uživamo u kvaliteti domaćih brandova. Ljubazne djelatnice spremne su nam ispričati priču o svakom proizvodu i raduje nas prilika da učimo, a zatim i konzumiramo zdravo i prirodno te da beauty rutine obogatimo proizvodima s hrvatskim potpisom.

Posebno nas raduje darivanje koje danas najavljujemo! Jednu našu čitateljicu očekuje poklon paket Cosmel kozmetike i proizvodi koji će pronaći svoje mjesto među vašim favoritima, sigurni smo.

Creamy Poppy Milk novo je mlijeko u kolekciji Cosmel kozmetike. Mlijeko dubinski hidratizira i poboljšava elastičnost kože što ga čini odličnim za njegu tijela, a opet dovoljno je nježno i učinkovito za čišćenje i ljepotu lica. Preporučamo trudnicama, mladim mamama, osobama koje imaju suhu i osjetljivu kožu, ali i svima koji vole 2u1 proizvode za potpunu njegu.

Fresh Hydro Tonic je hidratantni tonik koji dubinski čisti pore. Tonik je u spreju i vrlo je praktičan za svakodnevnu uporabu. Preporučamo svim tipovima kože, tako i osjetljivoj i suhoj jer ne sadrži alkohol, ne isušuje, a efikasno čisti i osvježava kožu lica. Idealno za tople dane!

Green cream je hidratantna krema koja čisti i sužava pore. Sadrži ekstrakt zelenog čaja koji regulira masnoću kože, a pritom ju ne isušuje. Krema je stvorena za one koji imaju problema s prištićima, aknama i masnom kožom, no preporuča se i aktivnim rekreativcima, sportašima koji se puno znoje, ali i za sve koji vole lagane hidratantne kreme.

Nisu li odlični?!

Na vama je samo da nam do ponedjeljka, 10.04. na mail redakcija@stilueta.net u obliku pjesmice napišite zašto bi vaš vi trebali osvojiti poklon paket, najkreativniju nagrađujemo!

  • Dobitnik/Dobitnica nagrade pristaje na fotografiranje preuzimanja nagrade.

Sretno svima i jedva čekamo čitati, konačno, mi vaše kreativne uratke!

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE