ZTC

Trendova je mnogo, nastaju svakoga dana, neki su zapaženiji, drugi suptilniji, neki su predstavljeni samo na tjednima visoke mode, dok su drugi pronašli mjesta u našim ormarima. Jedan takav, posve nosiv, upravo je trend torbi s trodimenzionalnim cvjetovima. Proljeće je čitavo u simbolici cvijeća i buđenja prirode, stoga nije ni čudo da se upravo ono pronašlo u glavnoj ulozi i na odjevnim predmetima. 

Trend su savršeno prepoznali i interpretirali kako highstreet tako i domaći brendovi. Coco pat uvijek je u korak s trendovima, ako ne i ispred njih, stoga nismo iznenađeni da su ovog proljeća predstavili novu kolekciju torbi pod nazivom Cvita.  


Cvjetovi odlično izgledaju na preklopu, ali i na remenu torbe. Decentni, a ponovno upadljivi!

Highstreet brendovi spremno su odgovorili na trend sa svjetskih modnih pista i predstavili svoje neodoljive modele. U  Zari smo pronašli po jedan za svaku prigodu. Mala pletena torbica za  šetnje, večere, izlaske ili klasičan kožni model – oba u nebesko plavoj boji, pastelnom hitu proljeća. Za ljubitelje većih torbi tu je i nježni pastelni model sa ručkama prekrivenim cvijećem. Tko ne bi volio imati ovakvu torbu za svakodnevno gradsku “jurnjavu”?


H&M predstavio je torbu u istom tonu – skladnu, elegantnu i trendi, izvrsne veličine za svaki dan.  Ovog proljeća se pastelni tonovi i cvjetni uzorak savršeno nadopunjuju!

Photo: web stranice Zara, H&M, Facebook stranica Coco pat
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE