Na Stilueti sa veseljem promoviramo domaći dizajn te pokušamo i vas motivirati da svoj dom ili ormar oplemenite komadima s domaćim potpisom. Naime, česta je zabluda da su dizajnerski komadi cjenovno i fizički izvan našeg dosega, da postoje samo u “elitnim” dućanima izvan našeg grada s prestižnom brojkom na etiketi. Moram vam reći da je to daleko od istine! Domaći dizajn nikada nije bio pristupačniji, posebniji, ali i povoljniji! Danas smo osmislili jedan romantičan proljetni outfit, naravno s domaćim potpisom!

Volani su veliki hit sezone, a samo jedan pogled na ELFS haljinu dovoljan je i da shvatimo zašto!  Suptilna bijela čipka, lagani materijal i romantičan kroj. Divan odabir za sve dame koje se žele osjećati ugodno, ali i dotjerano u svakodnevnim obavezama.

Ako volane više preferirate na košuljicama, obožavat će te DESIINIA DESIGN. Potpuno sam pokleknula pred čarom pastelne ružičaste i poželjela i svojem ormaru dodati dašak ove ženstven i elegantne boje. Udobne traperice, tenisice, omiljena torbica i spremne ste za polazak!

Rijetko tko nije uzdahnuo od oduševljennja kada je poznati domaći brend COCOPAT predstavio novu kolekciju torbi koje krase pastelni tonovi i trodimenzionalni cvjetići. Ove kreativne dame uvijek su u korak s trendovima te nas jednostavno oduševljavaju svojom nepresušnom kreativnošću i osjećajem za estetiku. Svaki novi model posebniji je od prethodnog, a Cvitu nas je definitivno odušvila na prvi pogled!

Osim na torbama, cvijeće, obožavama i u kosi. LILAC VINES vjenčići za kosu, pobrinuli se da osjetite pravi dašak proljeća. Najrazličitije boje i vrste cvijeća, savršeno ste stapaju u pravim malim umjetničkim djelima. Za prilike u kojima se želite osjećati posebno i drugačije, zamijenite nakit cvijećem i uživajte u komplimentima…

Uz volane i cvijeće, veliki su trend i mašnice. Danas smo ih odabrali na šarenim, kožnim narukvicama s potpisom IVE VILJEVAC . 

Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE