ZTC

Proljeće je idealno vrijeme za promjene, nove navike, velika čišćenja – danas je na redu kozmetička torbica! Vrijeme je da isprobate novitete, ali i nepogrešive klasike, koji će nadopuniti vašu beauty rutinu. Donosimo vam nekoliko proizvoda, koje biste svakako trebali uvrstiti u svoju torbicu.

Beauty blender u prethodnoj je godini oduševio beauty blogerice i ljubiteljice trendova. Vrlo brzo pokazao se kao izvrstan proizvod za nanošenje pudera te se nalazi u brojnim kozmetičkoj torbicama. Danas postoje i jeftinije inačice beauty blendera koje će također odlično poslužiti svrsi.

Essence se odavno nametnuo kao povoljan i kvalitetan brend čiji će proizvodi odlično nadopuniti svaku make up kolekciju. Danas preporučujemo gel za obrve, koji daje prirodnu boju te ih učvršćuje tokom čitavog dana.

Kozmetički proizvodi Catrice uvijek se nalaze na mojoj listi prioriteta u svijetu kozmetike. Kvalitetni su i pristupačni, kao stvoreni za svačiji ukus! Izaberite između široke palate boja i proizvoda i pronađite nešto baš za sebe. Moj odabir je ova divna paleta sjenila u proljetnim tonovima.

Pravi zgoditak u svijetu highlightera, ali i šminke uopće je definitivno essence kozmetika – povoljna i kvalitetna. Mislim da ne postoji dama koja nema barem jedan njihov proizvod na must have listi. Ovaj highlighter je, zahvaljujući suptilnom zlaćanom sjaju, brzo postao popularan na internetu i može se mjeriti i sa onim highlighterima puno višeg cjenovnog rang.a


Healthy mix odlična je podloga srednje prekrivenosti, koja daje zdravi sjaj koži. Ukoliko tražite puder koji neće biti težak na licu te će vam pružiti prirodan izgled ovo je vaš odabir!

Za kraj, dodajemo i tekući mat ruž za usne brenda Wet’n’Wild. Prekrasne boje, mat finiš i postojanost njegovi su glavni aduti!

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari