ZTC

“Počelo je to davno, još kao dječak oduševio sam se prirodom. Otac me od malih nogu vodio na izlete, ne samo na Velebit, nego i u Liku i šire. On nije bio velik fotografski entuzijast, ali je foto aparat bio uvijek uz nas i svaki izlet bi bio zabilježen. Ja bi kući često gledao slike i prisjećao se tih izleta, uživao sam listati te albume. Tamo negdje u osnovnoj školi se pojavila želja da i sam uslikam pokoji prizor koji bi me se posebno dojmio, kako bi i kod kuće mogao uživati u viđenom i doživljenom. Ta je želja rasla kroz osnovnu školu, tako da sam na ekskurziji u 8 razredu bio nešto kao službeni fotograf razreda. Onaj pravi klik prema fotografiji se desio početkom srednje škole, kada sam se potpuno pronašao u tome, počeo eksperimentirati i dublje istraživati kako foto aparat funkcionira kroz praksu.”

Ovako nam je svoju priču o ljubavi prema fotografiji započeo poznati fotograf ALEKSANDAR GOSPIĆ koji je zabilježio i ovu fantastičnu fotografiju,  a  prvi intervju napravili smo 2014. godine. Naime, Delnice okovane snijegom i izrazito niskim temperaturama, 28.02. osvanule su u pomalo posebnom i proljetnom izdanju, prekrasno!

Još jedan dokaz da mašta može svašta i da se naizgled sumornoj svakodnevici vrlo lako može dati doza ljepote i inspiracije! 

Foto: Aleksandar Gospić

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE