skip to Main Content
MENU
Proljeće na snijegu, prekrasna fotografija Aleksandra Gospića donosi idilu iz Delnica

Proljeće na snijegu, prekrasna fotografija Aleksandra Gospića donosi idilu iz Delnica

“Počelo je to davno, još kao dječak oduševio sam se prirodom. Otac me od malih nogu vodio na izlete, ne samo na Velebit, nego i u Liku i šire. On nije bio velik fotografski entuzijast, ali je foto aparat bio uvijek uz nas i svaki izlet bi bio zabilježen. Ja bi kući često gledao slike i prisjećao se tih izleta, uživao sam listati te albume. Tamo negdje u osnovnoj školi se pojavila želja da i sam uslikam pokoji prizor koji bi me se posebno dojmio, kako bi i kod kuće mogao uživati u viđenom i doživljenom. Ta je želja rasla kroz osnovnu školu, tako da sam na ekskurziji u 8 razredu bio nešto kao službeni fotograf razreda. Onaj pravi klik prema fotografiji se desio početkom srednje škole, kada sam se potpuno pronašao u tome, počeo eksperimentirati i dublje istraživati kako foto aparat funkcionira kroz praksu.”

Ovako nam je svoju priču o ljubavi prema fotografiji započeo poznati fotograf ALEKSANDAR GOSPIĆ koji je zabilježio i ovu fantastičnu fotografiju,  a  prvi intervju napravili smo 2014. godine. Naime, Delnice okovane snijegom i izrazito niskim temperaturama, 28.02. osvanule su u pomalo posebnom i proljetnom izdanju, prekrasno!

Još jedan dokaz da mašta može svašta i da se naizgled sumornoj svakodnevici vrlo lako može dati doza ljepote i inspiracije! 

Foto: Aleksandar Gospić

Facebook KOMENTARI

Back To Top