Još smo se jednom uvjerili da našim domaćim kreativcima ne ponestaje mašte i originalnosti niti u jednome području. Danas smo pripremili jednu doista posebnu temu, pregled prekrasnih i funkcionalnih igračaka, koje će probuditi maštu svakog djeteta. Od interaktivnih kockica za igranje, preko zanimljivih motiva krpenih igračaka, do šarmantnih lutkica…. nešto za svakoga!
STORY TELLER CUBE je nagrađivana didaktička igra namijenjena razvoju ranih jezičnih sposobnosti djeteta. Zapravo se radi o 5 drvenih kockica koje na svakoj strani imaju ugraviranu ilustraciju različitih likova, a podijeljene su u 5 kategorija: mjesto, vrijeme, predmet, životinja, osoba ili prijevozno sredstvo. Pomoću tih različitih likova svaku večer možete sa svojim djetetom izmisliti posebnu priču. Iza ove zabavne, jednostavne, ali inovativne igre stoji 24-godišnja dizajnerica Adriana Pavelić u suradnji s odgajateljicom Draganom Meić, koja vodi Montesorri program za djecu predškolske dobi u Zagrebu.


GLOOPY pretvara svakodnevne, uobičajene predmete u zanimljiv i razigran dizajn s osobnošću, koristeći raznolike materijale i kontrastne vizualne elemente. Zahvaljujući različitim profesionalnim pozadinama i pristupu dizajnu i ručnoj izradi, Gloopy nastoji u svakom predmetu objediniti više funkcija, od korisnih kućanskih do zabavnih za djecu i cijelu obitelj.


Za sve koji ne mogu odoljeti krpenim lutkicama i igračkama, prekrasan brend JASMINA I LUTKICE probudit će maštu kako djece tako i odraslih te vas odvesti u jedan poseban i čaroban svijet… Sigurna sam da će vaše dijete biti oduševljeno novim krpenim prijateljom odnosno prijateljicom. 🙂


Photo: facebook stranice navedenih brendova
Pripremila: Katja Grubiša