skip to Main Content
MENU
Prirodna kozmetika Adriona saveznik vašeg zdravlja i ljepote

Prirodna kozmetika Adriona saveznik vašeg zdravlja i ljepote

Adriona je prirodna kozmetika izuzetne kvalitete, izrađena prema izvornoj hrvatskoj recepturi bez parabena, alkohola i silikona. Pažljivim i promišljenim odabirom arhetipskih jadranskih esencija poput ulja lavande, masline, smilja i mandarina nastala je ekskluzivna linija proizvoda za njegu tijela.

Osnovna ideja je napraviti proizvod od blagih, neagresivnih, biranih prirodnih sastojaka, koji koža dobro podnosi, koji će imati brz i vidljiv učinak na koži te koji će istovremeno rješavati više problema. Ova je kozmetika usmjerena na zdravlje no sa sobom nosi i ljepotu kože te svojim sastojcima donosi brojne blagodati dok istovremeno pridonosi jačanju domače kozmetičke ponude s prirodnim prednaznakom.

 

Kozmetička linija Adriona temelji se na kolekcijama: Olive, Lavander, Imortelle, Sun, Special i Mandarin koje objedinjuju proizvode za njegu i ljepotu.

Adriona Mandarin shower oil gel sadrži eterično ulje mandarine, njegovo poznato energetsko djelovanje budi životnu radost, pruža osjećaj sigurnosti, budi potisnutu energiju i jača kreativnost. Idealno kao uvod u početak dana ili mirni ritual za kraj dana.

Mandarin losion za tijelo ima odličan hidratacijski učinak.  Predstavlja sustav pažljivo odabranih elemenata za temeljitu njegu suhe, osjetljive, ali i svake normalne kože. Izuzetno uspješno balansira dnevni unose vlage i masnoće u kožu te dopunskim bio elementima oplemenjuje i hrani kožu.

Više o proizvodima Adriona Mandarin kolekcije saznajte na LINKU, proizvode domaće kvalitete možete pronaći na brojnim mjestima, istaknut ćemo DM i Mueller  te riječki shop La Vetrina u samom centru grada u kojem možete pronaći cijeli asortiman.

Domaća kvaliteta u punom sjaju  i prilika da svoje zdravlje i ljepotu stavite u prvi plan uz bogat asortiman proizvoda Adriona kozmetike!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

 

.

Facebook KOMENTARI

Back To Top