ZTC

Estetski centar Eternity na Matuljima oaza je ljepote i mjesto koje oduševljava bogatom ponudom, pod sloganom “Putovanje prema vječnoj ljepoti” Eternity vas vodi ka osobnom zadovoljstvu, sreći, samopouzdanju i lijepom, njegovanom izgledu.

Estetski centar specijaliziran je za njegu kože, tretmane mršavljenja, masaže, njegu tijela, lasersko odstranjivanje dlačica, tretmane dermalnim filerima, nekirurški face lifting, tretmane pomlađivanja laserom, multipolarnom radiofrekvencijom (Venus legacy) i ultrazvukom. Veliki je novitet i Kriosauna! Cristiano Ronaldo, Demi Moore, Demi Lovato, Lindsey Lohan i mnogi drugi ne mogu odoljeti čarima terapije koja pruža višestruke rezultate gotovo u svim poljima medicine i ljepote.

Tri su minute potrebne za boravak u Kriosauni, pare dušika će površinu kože ohladiti do – 180 stupnjeva Celzijevih.
Za one koji žele smršaviti u te će tri minute potrošiti 800 kalorija, koža će se regenerirati, zategnuti i potaknut će se proces zaustavljanja starenja kože, ali cijelog tijela.

Modeli revije CITY 45 20, Ema Gračan i Iva Frankić uživali su u pripremama u estetskom centru Eternity, uz ljubazno i profesionalno osoblje djevojke su otkrile kako se osjećaju predivno i opušteno te kako jedva čekaju subotu i priliku da zablistaju na modnoj pisti pod zvijezdama Kvarnera.

Vidimo se na modnoj reviji CITY 45 20, 15.07., Trsatska gradina vrata otvara u 20:30h, revija počinje u 21:30h, ulaz slobodan za sve posjetitelje!

Estetski centar Eternity
Tel.: +385 51 440 666
Kvarnerska cesta 47a
51211 Matulji

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE