Advent na Gradini je jedinstven projekt temeljen na svjetlosnom oplemenjivanju i provedbi prigodnog programskog sadržaja za vrijeme božićnih blagdana i to od 09.12.2017. godine do 07.01.2018. godine.

Platformu ove jedinstvene priče čini više od 11 kilometara božićnih lampica koje će prostoru Trsatske gradine podariti novo ruho. Na ulazu u Trsatsku gradinu posjetitelji će, prolazeći kroz najveću božićnu kuglicu visine 5 metara, ući u jedinstvenu božićnu bajku mnoštva svjetlucavih božićnih dekoracija. 


Poznati trsatski zmaj upregnut će kočiju, Rimska kula ogrnut će svjetlucavi plašt, a kameni zidovi bit će obojani tisućama lampica. Posjetitelji će moći degustirati tradicionalne adventske delicije u ledenoj spilji ili na adventskim kućicama. U Miru junaka bit ćepostavljene božićne jaslice sastavljene od više od 300 elemenata koje su posebno za ovu priliku izrađene u Rimu.


U sklopu Adventa na Gradini posjetitelji će moći uživati u sveukupno 13 različitih programa.

Vjerujemo da će posjetitelji jedva dočekati program Otvaranja Adventa na Gradini u sklopu kojega će Trsatsku gradinu obasjati tisuće lampica, a kako bi doživljaj bio potpun pobrinuti će se izvođačice iz plesne skupine Ri DANCE. U sklopu programa na Gradini će biti održano uprizorenje živih jaslica s 20 kostimiranih izvođača u izvedbi Zajednice Krista Kralja. Oni najmlađi uživati će u druženju s Djeda Mrazom, Božićnoj iluziji u izvedbi renomiranog iluzioniste Andreja Škedela te u dječjem dočeku Nove Godine. Na Adventu na Gradini će nastupiti Love Runners BANDKlapa LukaNo Stress Band, Magic cock rock band, Retro’s Band, a posjetitelji će u Novu godinu ući uz glazbeni nastup Klape Nevera i DJ Fishera.


Vjerujemo da će sve predstavljeno biti odličan razlog na dolazak na ovu popularnu destinaciju brojnih posjetitelja. Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE