ZTC

Iako sam osobno ultimativna “city girl”, priuštiti si vikend ili barem jednodnevan izlet izvan grada, uživanje u prirodi, svježem zraku i jesenskim bojama uvijek je primamljiva ideja. Živimo u užurbanom svijetu, često provodimo više vremena u onom online nego stvarnom svijetu, s glavom uvijek u oblacima, problemima, obavezama. Trčimo s jednog sastanka na drugi, s jednog dnevnog zadatka na treći, dan polako izmiče kroz prste, a naša “to do lista” jedva je prešla polovica. Pokušaj svakodnevnog usklađivanja posla, obiteljskih obaveza, društvenog života te vlastitih hobija i interes, ponekad je više nalik žongliranju nego sustavnom planiranju. Baš zato, tih nekoliko sati ovog vikenda planiramo odvojiti na uživanje isključivo u offline svijetu s dragim ljudima i prekrasnom prirodom oko sebe.

Taj željeni bijeg od realnosti udaljen je manje od sat vremena vožnje od naše Rijeke – pogodili ste riječ je o Platku! Poznatom i omiljenom izletištu brojnih gostiju iz Hrvatske, ali i inozemstva, brdo uživanja za svih i u svakom trenu. Ljubitelji sporta pronaći će sportske terene, dok će se zaljubljenici u prirodu bezbrižno šetati na za to predviđenim stazama. Za one najmlađe predviđena su prilagođena igrališta i brojni sadržaji koji garantiraju brdo zabave, dobrog raspoloženja i uživanja.

Prednost Platka jest što stvarno nudi po nešto za svakoga, za svačiju dob ili životni stil. A u jesen, kada priroda pokaže svoje najljepše boje, vrijeme provedeno u prirodi postaje još posebnije. Sve što treba ponijeti jest dobru volju, udobnu odjeću i obuću i drage ljude. Vidimo se na Platku!


Pripremila: Stilueta
Photo: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE