ZTC

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji, ” Sve za našu djecu”, koju organiziraju Kanal Ri i Humanitarna udruga ” Riječko srce”.

ZTC

o
Cilj akcije je izgradnja toliko potrebne čekaonice za Dječju onkologiju i hematologiju Dječje bolnice na Kantridi. Trenutno mali onkološki pacijenti na terapije čekaju na uskom, hladnom i skučenom stubištu. Osim čekaonice, budu li nam prikupljena sredstva dozvolila, preuredila bi se vanjska nekorištena terasa u igraonicu da teško oboljela djeca, koja moraju provesti veći dio djetinjstva na odjelu hematologije i onkologije, bar malo osjete draž sretnog djetinjstva.

Finale akcije je 4. svibnja na Trgu Riječke rezolucije (iza Radio Rijeke i ispred Kanala RI) na kojem će nastupiti velika imena hrvatske estrade. Kanal Ri i Tv Istra prenosit će koncert uživo,a za vrijeme prijenosa iz call centra, koji će biti smješten u Restranu Municipium, na humanitarni telefon 0609009 javljat će se poznati građani.

Istog dana na Trgu 128. brigade održat će se Gastro dan. Po cijeni od 10 kuna moći će se kupiti porcija graha ili srdelica , na štandovima djeca Osnovnih škola i Učeničkih domova prodavat će svoje rukotvorine i suvenire, majice i šalice s logom akcije Sve za našu djecu. Sva sakupljena sredstva bit će donirana u korist akcije.

U akciju su se uključili i ugostitelji primorsko goranske županije i to projektom Popij kavu i doniraj 1 kunu akciji Sve za našu djecu. Od 28. travnja do 5. svibnja oko 300 kafića od popijene kave donirat će 1 kunu akciji Sve za našu djecu

Ove subote održat će se i jedan sportski događaj na kojem će biti promovirana akcija. Od 8.00 sati i 30 minuta u Centru Zamet održat će se regionalni Humanitarni rukometni turnir za dječake i djevojčice, u organizaciji Rukometnog saveza PGŽ-a, Udruge Riječko srce i Kanala Ri.

Turnir uključuje utakmice za dječake i djevojčice te revijalno finale djevojčica, kojima će se na terenu pridružiti riječki sportaši. U pauzama utakmica nastupit će plesne skupine Flame i ChikaZ Kids, a u prostoru Centra prodavat će se ugostiteljski sadržaji. 

Nakon Turnira, u 19 sati slijedi redovna utakmica Premier Dukat lige između MRK Zamet i RK Varaždin. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a sav prihod ide u korist akcije. U poluvremenu utakmice bit će promoviran spot humanitarne akcije Bajka koju pjeva Mia Negovetić u pratnji Zbora Josip Kaplan. Tekst i glazbu potpisuje Sandro Bastijančić , a aranžman Olja Dešić.

Pozivamo Vas da popratite navedene akcije i promovirate humantarni telefon 060 9009 (5 kn + pdv)

Izvor: PR

Kancelarija bar