Svaka je ljubavna priča posebna na svoj način, a osjetiti ljubav mladenaca te biti dijelom vjenčanja posebna je čast.  A u današnju čaroliju uvodi nas riječka dizajnerica i poduzetnica Džana Ravlić koja je kreirala vjenčanicu i dva mjeseca uživala u pripremama, brineći o svakom detalju kako bi jedna  mladenka u blaženom stanju  na dan vjenčanja zablistala te uživala u svom danu.

„Bila mi je izuzetna čast dizajnirati i moderirati vjenčanicu, radi se o jednoj divnoj obitelji, složnoj, vrijednoj, uspješnoj koja odnose temelji na pravim vrijednostima i prilika da budem dijelom vjenčane priče bila je izazov i jedan od onih trenutaka koji čine da najviše uživam u svom poslu. Vežu nas godine poznanstva i prijateljstva stoga sam dijela s njima sve emocije ovog važnog trenutka, a nisam ni trenutka razmišljala kad sam pozvana da upravo ja, od toliko kreatora danas, budem ta koja će kreirati vjenčanicu, iskreno ću ovu suradnju pamtiti kao jedan od dražih trenutaka u svojoj karijeri. Mladenka je na prvoj probi bila prije dva mjeseca, u svakom smo susretu jako uživale što se u konačnici i vidi.“

Danica Krnčević Purić i Dario Purić za lokaciju vjenčanja odabrali su svoj kraj, photo session mladenaca kojima smo se pridružili održao se u lijepoj Vili Rova u Malinskoj te u neposrednoj blizini, morska kulisa našeg lijepog kraja i sreća mladenaca pokazali su se kao savršen spoj čemu svjedoče i fotografije, za frizuru mladenke pobrinuo se salon Alexandra, a više o vjenčanici otkrila nam je Džana:

„Vjenčanica je zbilja posebna, čvrsta, dostojanstvena, jedinstvena u svakom pogledu baš kao i Danica! Koristili smo mirage materijal, čipku Chantilly nude boje, a vjenčanicu čine i ručno rađeni detalji s ubačenim kristalićima. Puno je pažnje i ljubavi našeg tima utkano u svaki milimetar ove bogate kreacije i vjerujem kako se to vidi i osjeti.“

Posebna vjenčanica, posebni mladenci i prelijepi trenuci. Sreća i zadovoljstvo uvijek se pišu na istim vrijednostima, a  nakon što je Džana Ravlić s nama podijelila svoje dojmove, a fotograf Ivor Mažar svjedočio ljubavi ispred svog objektiva, možemo još samo čestitati mladencima i poželjeti još puno ovakvih predivnih trenutaka!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE