ZTC

Ići Mići je brend unikatnih rukotvorina iza kojih stoji mama blizanaca, Olivera Toić –  profesorica hrvatskog jezika i književnosti koja trenutno živi u Puli.  Lutkice mame Olivere izmamit će osmijeh na lice svake djevojčice. Proizvodi su rađeni od pamučnih i kvalitetnih tkanina s puno ljubavi i strpljenja.

Olivera je svoju ljubav prema kreativi i isprobavanju raznih tehnika usmjerila u izradu igračkica za naše najmlađe. S izradom je počela 2010. godine kada je čekala rađanje svojih blizanaca. Njezina djeca su joj najveća inspiracija, te još i dan danas spavaju s lutkama i jastučićima koje je Olivera izradila.

Lutkice su savršene kao poklon za mame i bebe! A uz lutkice, kolekciju obogaćuju i dekor jastučići za dječje sobe te ukrasna slova za zid ili vrata.

Iako je izrada lutkica i vremenski i tehnički zahtjevna, njihova raznolikost i unikatnost ih izdvaja od ostalih. Olivera za svakog kupca nastoji napraviti nešto novo i po njegovom ukusu.

Ako vam se svidjela priča o lutkicama, očekujete vlastitog mališana, ili se možda spremate na babinje te tražite savršen mali poklon, posjetite službenu Facebook stranicu, Instagram profil ili službenu stranicu Ići Mići.

Pripremila: Stilueta
Foto: Ići Mići

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE