ZTC

Uređenje dječjih interijera uvijek predstavlja posebno zadovoljstvo, ulazak u njihove maštovite svijetove ispunjene čarbonim likovima iz bajki, mnoštvom boja i svjetla. Gotovo da i sami poželimo biti ponovno dijete… Danas smo izabrali nekoliko lampi koje će unesti ne samo svijetlo već i vedrinu u svaki prostor. 

Na web stranici SMILE CONCEPT STORE pronašli smo neke preslake motive poput simpatične jabuke u plavom tonu. Jednostavna, vesela lampa, koja će širite pozitivnu energiju dječjom sobom…

Svi smo kao dijete imali barem jednog omiljenog plišanog medjedvića, koji je baš svugdje išao sa nama. Što ako vam kažemo da od sada vaš mališan može uživati u lampi sa motivom medvjedića ili malene Muffy? Posjetite LOVE MY SPACE za više informacija. Sigurni smo da će te ondje pronaći svu potrebnu dekoraciju i namještaj za savršen dječji interijer!

Nova poruka svakoga dana? Učenje jezika na zabavan i jednostavan način? Uz ove popularne lampe za slovima za izmjenjivanje, uživat će te zajedno sa svojim klincima u osmišljavanju novih poruka za dobro jutro i laku noć. 

Sa lampicama u obliku šarenih “loptica” nikada ne možete pogriješiti. Obožavamo ih u raznim bojama i interijerima, a danas smo ih odabrali za dječju sobu.

Jednostavno, funkcionalno, zabavno! Uz Ikeu zidne lampe nikada nisu bile privlačnije i veselije. Motiv oblaka, savršen je odabir za veselu sobu okupanu svjetlošću.

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Ikea, lovemyspace, concept store Smile

Vaši komentari