Mi nismo tajna, ali nismo ni eksponiranost. Spontanost je karakteristika koja opisuje naš tandem. Ono što volimo, to smo mi. – My Mon Mon

My Mon Mon hrvatski je mladi brand koji se bavi dizajnom i izradom nakita za mlade djevojke. Ležeran te istovremeno glamurozan nakit u svojoj srži integrira svakodnevni urbani street look s elemntima  high fashiona poput: krzna, Ohridskih bisera ili Swarovski stakla. Prije svega riječ je o personaliziranom nakitu, što znači da možete naručiti komad baš prema svojim željama. 

Kada smo ugledali novu kolekciju nismo mogli odoljeti a da ne doznamo više od samih dizajnerica…

Nakit našeg branda nastaje kombiniranjem metalnih djelova s trendi detaljima u različitim bojama, no u novoj kolekciji našoj smo ciljnoj skupini omogućili još veću personalizaciju kroz odabir i spajanje upravo onih elemenata koje djevojke izaberu prema svom modnom izričaju. Naglasak je na naušnicama iako planiramo prije blagdana izbaciti ogrlice te novu kolekciju narukvica. Cilj nam je proširiti se na regiju u prodajnom kontekstu te paralelno izrada web shopa, zadržati kvalitetu i usredotočiti se na kreiranje novih modela.

Djevojke također ističu kako su unatoč relativno kratkom postojanju već ostvarile brojne suradnje sa fashion blogericama, influencerima te se sve više zadovoljnih djevojaka javlja za nove naružbe.

Za sada nakit se može kupiti u Kavalir shopu u Radićevoj 3 te u concept storeu Muroskva u novoj marini Novog Vinodolskog, također preko INSTAGRAM i FACEBOOK profila. Kontakt je 0989840969 na koji se djevojke mogu javiti kako bi dogovorile dolazak u Show room te isprobale modele na sebi.


Pripremila: Stilueta
Photo: My Mon Mon

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE