skip to Main Content
MENU
Preslatka dječja moda oduševit će vas ovoga proljeća!

Preslatka dječja moda oduševit će vas ovoga proljeća!

Mnoge mame priznaju kako im od rođenja djeteta puno veće veselje predstavlja kupovati odjeću za svojeg mališana umjesto za same sebe. I ne možemo ih kriviti! Jedan pogled na nove proljetne kolekcije poznatih highstreet brendova dovoljan je da i sami poželimo biti dijete. Preslatke boje i uzorci, volani, šljokice, likovi iz omiljenih serija… Ah! Danas vam donosimo nekoliko povoljnih i modernih odjevnih krpica za one najmlađe!

Započnimo sa klincezama! Ova preslatka ružičasta majica sa jagodama na šljokice, razvedrit će školske i vrtićke dane. Zavirite u H&M za dodatnu inspiraciju…

Tko još nije čuo za Annu i Elsu iz poznatog serijala Frozen? Sigurni smo da vaša princeza je! Bit će oduševljena novim tenisicama sa upravo Elsinim likom. Proljeće je definitivno u zraku! H&M odličan je izbor ukoliko ste u potrazi za povoljnim trendy, te najbitnije udobnim komadima.

Iduće tenisice voljeli bismo vidjeti i u svojem ormaru! Zara definitivno prati trendove i kada je u pitanju dječja moda. Zlatne tenisice sa pomponima, može li slađe? Neka vaše djete proljeće dočeka u udobnim tenisicama u kojima će se moći nesputano igrati.

Uz simpatične tenisice nedostaje i prava jakna. U Zari smo pronašli ovaj primjerak sa zabavnim porukama. H&M nam je ponudio klasičnu traper jaknu sa kojom ne možete pogriješiti.

Topliji dani hrabro nam se bliže stoga se treba na vrijeme pripremiti. Izabrali smo prozračnu haljinicu sa cvjetnim uzorkom i Zarinim potpisom. Vaše dijete će ju garantirano obožavati!

Kada su u pitanju dječaci, Zara niti malo ne zaostaje. Njihova proljetna kolekcija uključuje lik Snoppyja, a nama su se posebno svidjele tenisice i majica sa njegovim likom. Neka proljeće bude razigrano, udobno i nesputano…

Pamučnih majica za svaki dan nikada dosta. H&M i Mango pripremili su najrazličitije modele i uzorke u proljetnim tonovima…

Ciciban možete pronaći u trgovini Obuća koja se nalazi i u Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci, a nova kolekcija će vas oduševiti! Nadahnuta dječjom  igrom i motivima prirode, Ciciban kvaliteta nikad nije bila slađa i poželjnija!

Photo: web stranice Mango, H&M, Zara, Ciciban

Pripremila: Katja Grubiša

 

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top