ZTC

Mnoge mame priznaju kako im od rođenja djeteta puno veće veselje predstavlja kupovati odjeću za svojeg mališana umjesto za same sebe. I ne možemo ih kriviti! Jedan pogled na nove proljetne kolekcije poznatih highstreet brendova dovoljan je da i sami poželimo biti dijete. Preslatke boje i uzorci, volani, šljokice, likovi iz omiljenih serija… Ah! Danas vam donosimo nekoliko povoljnih i modernih odjevnih krpica za one najmlađe!

Započnimo sa klincezama! Ova preslatka ružičasta majica sa jagodama na šljokice, razvedrit će školske i vrtićke dane. Zavirite u H&M za dodatnu inspiraciju…


Tko još nije čuo za Annu i Elsu iz poznatog serijala Frozen? Sigurni smo da vaša princeza je! Bit će oduševljena novim tenisicama sa upravo Elsinim likom. Proljeće je definitivno u zraku! H&M odličan je izbor ukoliko ste u potrazi za povoljnim trendy, te najbitnije udobnim komadima.

Iduće tenisice voljeli bismo vidjeti i u svojem ormaru! Zara definitivno prati trendove i kada je u pitanju dječja moda. Zlatne tenisice sa pomponima, može li slađe? Neka vaše djete proljeće dočeka u udobnim tenisicama u kojima će se moći nesputano igrati.


Uz simpatične tenisice nedostaje i prava jakna. U Zari smo pronašli ovaj primjerak sa zabavnim porukama. H&M nam je ponudio klasičnu traper jaknu sa kojom ne možete pogriješiti.


Topliji dani hrabro nam se bliže stoga se treba na vrijeme pripremiti. Izabrali smo prozračnu haljinicu sa cvjetnim uzorkom i Zarinim potpisom. Vaše dijete će ju garantirano obožavati!

Kada su u pitanju dječaci, Zara niti malo ne zaostaje. Njihova proljetna kolekcija uključuje lik Snoppyja, a nama su se posebno svidjele tenisice i majica sa njegovim likom. Neka proljeće bude razigrano, udobno i nesputano…


Pamučnih majica za svaki dan nikada dosta. H&M i Mango pripremili su najrazličitije modele i uzorke u proljetnim tonovima…

Ciciban možete pronaći u trgovini Obuća koja se nalazi i u Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci, a nova kolekcija će vas oduševiti! Nadahnuta dječjom  igrom i motivima prirode, Ciciban kvaliteta nikad nije bila slađa i poželjnija!
Photo: web stranice Mango, H&M, Zara, Ciciban
Pripremila: Katja Grubiša
 
 

Vaši komentari