ZTC

Trebate jedan vikend da napunite baterije, imamo odličnu preporuku za vas.“Balans” je kreativni relax projekt koji će se održavati uz pomoć interdisciplinarnog tima kojem je cilj kroz aktivaciju iskustvenih tehnika pomoći ženama da pronađu i obnove izvor vlastitog zadovoljstva. 

“Želja nam je aktivirati vaše prirodne alate za održavanje svjesnosti i prisutnosti u svakodnevnom životu te vam pomoći u kreiranju unutarnje harmonije.”  

“Balans vikend sa Ivanom Shanti “dio je projekta koncipiran kao relax vikend putovanje u organizaciji Balans tima. Riječ je o harmonijskom odmoru s ciljem postizanja ravnoteže u svakodnevnom životu uz pomoć raznih terapeutskih radionica za otpuštanje stresa te umjetničke radionice za poticanje kreativnosti. Stručne, kreativne te motivirajuće relax radionice zamišljene su kao jedinstveni program koji osim trenutne afirmativne manifestacije potiče i aktivne pozitivne promjene u svakodnevnom životu. 

Ivana Shanti

Balans vikend održati će se 23. do 25. studenog, na predivnoj lokaciji u Dalmatinskoj zagori.

Cijena paketa je 2.200,00 kn po osobi te uključuje:

– prijevoz iz Splita

– 2 noćenja 

– puni pansion (Obroci svježe pripremljeni, od strane profesionalne kuharice. Makrobiotički jelovnik posebno je sastavljen tako da i unos hrane zajedno sa ostalim sadržajem bude u harmoniji )

– Radionice/program (Stručne, kreativne te motivirajuće relax radionice zamišljene su kao jedinstveni program koji osim trenutne afirmativne manifestacije potiče i aktivne pozitivne promjene u svakodnevnom životu. Radionice će se odvijati prema posebnom terapeutskom ritmu tijekom vremena boravka na Balans programu. Sastoje se od harmonijskog programa terapeutkinje Ivane Shanti (vježbi za energiziranje , mindfulness programa ,grupnih vježbi ,opuštaonica, meditacija) te od art radionica edukatorice Tamare Bilankov.)

Slobodno vrijeme posjetitelji će moći iskoristiti u sauni , “balans knjižnici” , odmorom u sobi ili u šetnji prirodom.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar