skip to Main Content
MENU
PREPOZNATLJIV VERSACE JEANS RUKOPIS U NOVOJ ATRAKTIVNOJ KOLEKCIJI ZA JESEN/ZIMU

PREPOZNATLJIV VERSACE JEANS RUKOPIS U NOVOJ ATRAKTIVNOJ KOLEKCIJI ZA JESEN/ZIMU

Talijanski modni brand Versace Jeans ove nam jeseni predstavlja naizgled minimalističku kolekciju prožetu grafičkim detaljima koji na jednostavan, ali upečatljiv način podižu svaku modnu kombinaciju. Jednostavnost je postignuta pročišćenim, ravnim linijama te prepoznatljivim Versace rukopisom reinterpretiranim na nov i zanimljiv način, koristeći pritom vrhunske materijale i paletu snažnih, zagasitih te tamnih tonova za urbanu zimsku priču.  Must have komade ove sezone predvode baloneri i jakne stilski okrenute trendi sportskom dizajnerskom potpisu kojim dominira inovativno kopčanje, kao i haljine minimalističkih krojeva i monokromatskih tonova.

Na modnim dodacima dominiraju oversized logo dekoracije, ali ove sezone u zagasitim tonovima koji se stapaju s linijama torbi i cipela. Kao i apparelkolekcija, ona vezana za obuću također je okrenuta sportskim linijama i casual stavu, eventualno s pokojim naglaskom u vidu životinjskog printa ili pop up nijansa zlatne.

Svi komadi iz ovosezonske kolekcije mogu se međusobno kombinirati, zahvaljujući pomno odabranim bojama i modelima koji nisu previše upadljivi, zatvarajući tako krug najpoželjnijih sezonskih komada. Ovu modernu i nosivu kolekciju zasigurno će poželjeti svaka odlučna i snažna žena koja njeguje svoj stilski izričaj ističući se pritom iz mase istih beživotnih odjevnih komada u inovativan te kreativan Versace Jeans dizajn.

PRODAJNA VERSACE JEANS KOLEKCIJE:

ZAGREB – The Core – Arena Centar

ZAGREB – The Core – City Center one West

PULA – The Core – Sergijevaca 10

Pripremila: Stilueta

Izvor: PR

Facebook KOMENTARI

Back To Top