ZTC

Danas smo vam pripremili nekoliko satova, koji će odlično nadopuniti odjevne proljetne kombinacije, dodati dašak boje ili suptilne elegancije…

Antonija i Ivan Petrović mladi su i poduzetni bračni par iz Zagreba koji su svoje znanje i iskustvo stečeno u poslovnom svijetu odlučili primijeniti na vlastitom projektu – liniji vrhunskih satova URBAN WATCH. Danas posluju na svjetskom tržištu, ostvaruju zavidne suradnje, a svaka nova kolekcija bolje je od prethodne. Ovog proljeća izdvojili smo nekoliko elegantnih satova u prikladnim tonovima za tople dane…

 

Volite klasičan, elegantan dizajn u pastelnim, nježnim tonovima? ROSEFIELD satovi mogli bi biti vaš savršen odabir! Mi smo se odlučili za jedan u predivnoj, zagasitoj ružičastoj od brušene kože, te istoj inačici u ledeno plavoj. Ovi satovi savršen su pokazatelj da ne trebate potrošiti ogromnu količinu novaca na kvalitetan i lijep ručni sat.


Nešto višeg cijenovnog ranga, no jednako divni, satovi su poznatog brenda DANIEL WELLINGTON. Ponuda je i više nego dobra od kožnih remenčića do metalnih, zlata ili srebra, uzorka ili jednobojnog dizajna. Nama je za oko zapeo elegantni ručni sat u “navy” stilu, te apsolutni klasik metalni ručni sjaja u boji rozog zlata.


Pravo je vrijeme da pogleda s mobilnih uređaja prebacite na ruke, a satovi će osim funkcije pokazivanja vremena savršeno se uklopiti i vaš proljetni styling!
Pripremila: Katja Grubiša
Photo: web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE