ZTC

Predivan Pandora nakit relativno je nov na našem tržištu, no vjerujem kako su ljubiteljice modnih dodataka već odavno upoznate s njime. Riječ je o danskom brendu s tradicijom dugom preko 30 godina, s glavnom misijom ponuditi ženama diljem svijeta visokokvalitetan, ručno izrađen i dugotrajan nakit  kojim mogu istaknuti svoju osobnost. 

Svaki komad Pandorinog nakita čuva posebnu priču i slavi važne životne trenutke. Uz pomoć privjesaka vaša narukvica sadrži uspomene poput prvog zajedničkog Božića, posebnog putovanja, završetka fakulteta i slično. U trgovinama možete pronaći različite narukvice, naušnice, privjeske, prstene koji se mogu kombinirati na bezbroj načina te vam omogućavaju da stvorite jedinstven izgled. Sav Pandorin nakit je napravljen od visokokvalitetnih materijala, 925 srebra i 585 zlata, od nedavno predstavljena je i najnovija Rose linija koja uključuje  mješavinu metala s pozlatom od 14 karatnog žutog zlata te tako stvara romantičan vintage izgled.

Pred nama je vrijeme darivanja, a Pandora nakit definitivno je nešto što bismo i sami s veseljem željeli vidjeti pod svojim drvcem ili pak pokloniti dragoj osobi. Izbor je ogroman, svaki komad nakita nosi posebnu priču i simboliku zbog čega ćete s lakoćom pronaći onaj savršeni personalizirani poklon. 

Pandora nakit možete kupovati preko interneta, a u Rijeci ga možete pronaći i nama omiljenoj shopping oazi, ZTC-u!

Pripremila: Stilueta
Izvor: pandora.net

Kancelarija bar