ZTC

Anja Jelavić je mlada djevojka iz Zagreba koja se bavi izradom unikatnog i ručno rađenog nakita u krasa za dom u Tiffany tehnici. Glass Land je Anjin brend koji u svojoj ponudi ima prekrasne proizvode od stakla.

Anja je rođena u Zagrebu, završila je Školu za primijenjene umjetnosti i dizajn u Zagrebu, te Akademiju primijenjenih umjetnosti u Rijeci gdje je i magistrirala. Anja je vrlo talentirana umjetnica, izlagala je na brojim skupnim izložbama i sudjelovala u mnogim izvandržavnim projektima. Njezini radovi nalaze se u brojnim domovima, hotelima i ordinacijama diljem svijeta. Nama je posebno drago da je Anja odlučila svoj talent iskoristiti za izradu predivnog i posebnog nakita kojeg ćete nositi svaki dan. Nakit je izrađen ručno i napravljen je od stakla pomoću Tiffany tehnike i mi smo oduševljeni jer imamo priliku vidjeti nešto posebno i drugačije.

Glass Land nakit možete pronaći  u Atelieru Heaven, Montalbano 16 u Rovinju i u LINEA Rijeka, Krešimirova ulica 22c. Za sve dodatne informacije možete posjetiti Facebook stranicu ili Instagram profil.

Pripremila: Stilueta

Foto: Glass Land

 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE