ZTC

Prva knjiga mlade poduzetnice Tanje Džido i pokretačice portala Shhhefica izlazi uoči Međunarodnog Dana žena, a svečana promocija će se održati će u petak 9. ožujka 2018. u Wow baru Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, od 18 do 20h. Istovremeno, održat će se i četvrto druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i  umrežavanju uspješnih mladih žena.

Tanja Dzido

Knjiga “Budi Shhhefica svog života” autorice Tanje Džido teži potaknuti sve mlade dame da probude Shhheficu u sebi i transformiraju svoj život u skladu sa svojim željama, a ne samo mogućnostima. Mogućnosti su određene granicama koje si same postavljamo, a trebamo se usuditi ciljati više i dalje, usprkos okvirima koje nam okolina nameće.

Uz predstavljanje knjige održat će se i inspirativno druženje poduzetnica u kojem će svoje inspirativne priče s nama podijeliti:
– Rosie Kugli, spisateljica i kolumnistica
– Sanja Čabraja, suvlasnica salona Dessange Hrvatska
– Ivana Delač Đolo, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske
– Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda Moj Planer
– Maja Prović, lifecoach Inge Rock Akademije

 „Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću  i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“

(odlomak iz knjige) 

Tanja Džido je specijalistica digitalnog marketinga, poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Posjeduje više od deset godina iskustva u industriji komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Nakon četiri godine rada na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih i lokalnih brendova, u prosincu 2016. napušta stalno radno mjesto te kreće u poduzetništvo. U veljači 2017. pokreće portal SHHHEFICA, u lipnju radionice Digital Wings, a u rujnu inspirativna događanja Shhhefica Success Talks, sve kako bi osnažila mlade i ponudila im mjesto za motivaciju. inspiraciju i umrežavanje s uspješnim ljudima.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE