skip to Main Content
MENU
Predstavljanje knjige Budi Shhhefica svog života inspirativne poduzetnice Tanje Džido

Predstavljanje knjige Budi Shhhefica svog života inspirativne poduzetnice Tanje Džido

Prva knjiga mlade poduzetnice Tanje Džido i pokretačice portala Shhhefica izlazi uoči Međunarodnog Dana žena, a svečana promocija će se održati će u petak 9. ožujka 2018. u Wow baru Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, od 18 do 20h. Istovremeno, održat će se i četvrto druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i  umrežavanju uspješnih mladih žena.

Tanja Dzido

Knjiga “Budi Shhhefica svog života” autorice Tanje Džido teži potaknuti sve mlade dame da probude Shhheficu u sebi i transformiraju svoj život u skladu sa svojim željama, a ne samo mogućnostima. Mogućnosti su određene granicama koje si same postavljamo, a trebamo se usuditi ciljati više i dalje, usprkos okvirima koje nam okolina nameće.

Uz predstavljanje knjige održat će se i inspirativno druženje poduzetnica u kojem će svoje inspirativne priče s nama podijeliti:

– Rosie Kugli, spisateljica i kolumnistica
– Sanja Čabraja, suvlasnica salona Dessange Hrvatska
– Ivana Delač Đolo, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske
– Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda Moj Planer
– Maja Prović, lifecoach Inge Rock Akademije

 „Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću  i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“

(odlomak iz knjige) 

Tanja Džido je specijalistica digitalnog marketinga, poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Posjeduje više od deset godina iskustva u industriji komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Nakon četiri godine rada na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih i lokalnih brendova, u prosincu 2016. napušta stalno radno mjesto te kreće u poduzetništvo. U veljači 2017. pokreće portal SHHHEFICA, u lipnju radionice Digital Wings, a u rujnu inspirativna događanja Shhhefica Success Talks, sve kako bi osnažila mlade i ponudila im mjesto za motivaciju. inspiraciju i umrežavanje s uspješnim ljudima.

 

Vaši komentari
Back To Top