Razmišljali smo o prijedlozima koji vam mogu uljepšati nadolazeće dane i krenuli vrlo sebično s idejama kojih ćemo se i sami pridržavati, čitajte nas pozorno, sigurni smo da ćete se u nekim idejama pronaći, pa krenimo…

KUPOVINA I MAŠKARE U ZTC-U

Sam pogled na izloge popularnog trgovačkog centra stavit će vam osmijeh na lice, dobra kupovina koja će poštedjeti novčanik i donijeti uštedu, kupovinom ćete obradovati sebe, ali najmilije, baš kao što smo i mi proteklog vikenda! Uz to, ne zaboravite, počela je i službeno vladavina maškara, a u ZTC-u traju prijave za Maškarani karaoke kraval, pjesma pod maskama i bogate nagrade, jedno od simpatičnijih karnevalskih događanja sprema se 27.11. u 18h. Uz to, Farmacia je pripremila odličan Sportski vikend i zanimljive sadržaje stoga ZTC je na vrhu naše liste.

KAVA U SAMOVARU U STAROM GRADU

Dobroj kavi u dorbom društvu ne možemo odoljeti. Ali, na ovom mjestu i solo kava postaje jedno super opuštajuće iskustvo. Dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije Arsena Miletića, topli napitak u šalici ugrijat će vam srce i čak 15 minuta bit će dovoljno da uživate u trenutku jer u Samovaru je predivno.

NA PLATAK, NA PLATAK!

Imamo i mi našu snježnu čaroliju, a krije se na Platku, odlična zabava s prijateljima ili obitelji je sigurna, ovoga vikenda toplo se oblačimo i po dozu zimske idile ne idemo daleko! Idemo na Platak! Prelijepi trenuci neće izostati, dođite dovoljno rano da izbjegnete gužve i uživajte! Samo se nadamo da će nas vrijeme poslužiti jer snijeg s pogledom na more je dio naše kvarneske fantazije!

BEAUTY PREPORUKA JE KATEA!

Masaža, sauna ili samo nova boja noktiju, kozmetički salon Katea na Matuljima odlična je ideja, lijepo je, ugodno, profesionalno i recimo to kratko i jasno: Uživat ćete i sigurno se vraćati, baš kao i neki članovi našeg tima! Naša je preporuka trajni lak, radi se s brandom Gelish te će vaši nokti biti lijepi, a lak će dugo biti netaknut i predivan, otporan i kvalitetan, vjerujte nam, znamo o čemu pišemo… Imate li vi neku ideju za nas?

Pišite nam slobodno, redakcija@stilueta.net, zajedno kreiramo sadržaje i dijelimo dobre ideje, hvala što nas vjerno pratite!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE