ZTC

Znamo kolika je važnost hidratacije tokom čitave godine, a posebno u ljetnim mjesecima. No, ponekad jednostavno zaboravimo unositi potrebnu količinu vode u organizam što može uzrokovati dehidratacijom.

Uz odgovarajuću bocu za vodu više nećete zaboravljati na unos tekućine tijekom dana. Odlične su i praktične za dane provedene na moru, u prirodu, na poslu ili u šetnji gradom. Također, sve češće čujemo koliko su zapravo plastične kupovne boćice za vodu štetne za naš organizam, zato je kupnja staklene bočice dodatna prednost i za okoliš i za vaše zdravlje. 

Nama je za oko zapeo slovenski brend EQUA koji nudi redom kvalitetne, praktične, ali i vrlo fotogenične boce za vodu. Uz njih ispijanje vode nikada nije bilo zabavnije i ljepše. Ako imate problema s unosom tekućine, možda je rješenje upravo  u boci poput ove uz koju ćete lako održavati svoje tijelo hidratiziranim. 


Prekrasan dizajn i kvaliteta izrade, razlozi su zbog kojih se nećete htjeti odvojiti od ove bočice. Uz još nekoliko tjedana ljeta, pravo je vrijeme da nabavite svoj primjerak koji ćete nositi u torbi za plažu te po povratku s ljetovanja u svakodnevnim gradskim pustolovinama. 

Od sjajnih do mat nijansa, preko pastelnih tonova do minimalisitčkog stila – kolekcija je mnogo, a boce sve redom jedna ljepša od druge. Teško je izabrati favorita, pred nama su slatke muke! Javite nam koja je vaš omiljeni model i koji su vaši trikovi za hidrataciju!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: MYEQUA Facebook stranica

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE