ZTC

Preseljenjem na novu adresu, zagrebački concept store LOVEMia u svoju ponudu uvrstio je i luksuzne brendove poput Prade, Dolce & Gabbane i Yves Saint – Laurenta. Zagrepčankama su tako po prvi put u samom centru grada dostupne Prada torbe.


Uz već standardnu ponudu poznatih brendova kao što su Pollini, Ballantyne, Golden Goose, John Richmond, Bluemarin, torbe talijanskog brenda Postina Zanellato, svjetski popularne tenisice MOA – Master of Arts i L’Autre Chose, proširenjem ponude i na ove luksuzne brendove, LOVEMia postaje nezaobilazno mjesto za sve žene pomno izgrađenog stila koje uspješno balansiraju svoj stil i aktualne trendove, a nerijetko su istovremeno i trendsetterice i ikone stila.

Ako su i vama kvaliteta i bezvremenost modela koje nosite na prvom mjestu, posjetite concept store LOVEMia u zagrebačkoj Teslinoj ulici broj 7 u kojem je upravo i prigodno sezonsko sniženje. U novootvorenom prostoru pronaći ćete „it“ komade sezone poput predivne ljetnih haljina Ballantyne, Pollini sandala ili naočala Pugnale eyewear.

Autor fotografija: Mario Poje

FB: https://www.facebook.com/lovemiacollection/?fref=ts

Instagram: lovemia

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE