Izabrati savršen poklon za vjenčanje ponekad je prava slatka muka. Želite da to bude nešto sasvim posebno, unikatno, od srca, ali ideje jednostavno ne dolaze. Jedna je stvar sigurna, kada u jednoj rečenici spojimo riječi poput: originalno, unikatno, personalizirano – znamo da na scenu nastupa domaći dizajn. Ljepota ručnog rada leži upravo u mogućnost da se kreira jedinstveni proizvod, dostupan u ograničenim količinama i izrađen baš prema vašim željama. Ljepota ručnog rada leži u mogućnost da samo vi uživate u posebnosti proizvodima ili pak nekoga drugoga razveselite istim.

Danas smo izabrali nekoliko upravo takvih proizvoda – posebnih i jedinstvenih, savršenih za odabir vjenčanog poklona. Prve na našoj listi jesu umjetnine poznate riječke umjetnice MIRNE SIŠUL , poznate po šarolikim, veselim i simpatičnim slikama koje krase brojne domove i ustanove. Ono što ih čini tako posebnima jest ponovno personalizirani pristup zbog kojeg je svaka slika posebna i jedinstvena na svoj način. Prekrasan i funkcionalan poklon koji će s lakoćom ukrasiti dom mladenaca. 

Kada spominjemo dom i funkcionalne te ujedno lijepe poklone, moramo spomenut domaći brend LITTLE MISS PUU. Spoj obrade drveta i ljubavi prema grafičkom dizajnu rezultirali su nastajanjem divnih drvenih kocki koje pričaju priču zaljubljenog para ili par preslatkih daski za rezanje koje mogu sadržavati vaše ime ili posebnu misao. Tu su i drvene kutije za čuvanje svih uspomena poput fotografija, pisama i čestitki.

Personalizirani pokloni kao da se nameću sami od sebe, no moramo priznati doista jesu najposebniji jer su namijenjeni baš toj osobi odnosno u našem slučaju vjenčanom paru. Najljepši pokloni su na kraju krajeva uvijek oni male, pomno i sa srcem izabrane sitnice koje bude uspomene i emocije. Nastavljamo u sličnome tonu i odabiremo divne postere za parove s potpisom poznatog brenda DILEMMA POSTERS. Odlično izgledaju i pridodaju onu dozu simpatičnog šarma svakome interijeru, sigurni smo da će ih i vaš par obožavati!

Za kraj, brend MAPPICA, pobrinut će se da sve vaše uspomene ostanu zabilježene ne samo u vremenu već i na papiru – točnije mapi. Naime, svi oni posebni trenuci u životu vezani su za neku lokaciju, prvi poljubac, izlazak ili mjesto gdje ste se upoznali uz pomoć Mappice zabilježene je na predivnoj ilustraciji. Odlična ideja ako mladence poznajete vrlo dobro!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
SALLY