skip to Main Content
MENU
Poznata vizažistica Helena Dželalija otvorila make up studio u Splitu!

Poznata vizažistica Helena Dželalija otvorila make up studio u Splitu!

Preko 200 000 pratitelja na društvenim mrežama. Prekrasni lookovi i tutorijali. Zanimljiva žena iza svega toga, sasvim dovoljno razloga za priču, no kad tome dodamo još jedan uspjeh, otvorenje make up studija u Splitu, znamo da naše otkriće moramo podijeliti i s vama.

HELENA DŽELALIJA, MUA

Helena Dželalija, mlada majka i uspješna vizažistica, oduvijek je voljela šminkati sebe, zatim i svoje prijateljice, a danas osim što nudi usluge šminkanja, radi i edukacije.  Na svoj posao gleda kao na jednu vrstu umjetnosti, a upravo tako izgledaju i fotografije njezinih radova.

Na Facebooku i Instagramu prate ju Hrvatice, ali i pratitelji iz brojnih drugih zemalja te je samo pitanje vremena kad će ova lijepa make up artistica raširiti krila i šminkati po svijetu, no sigurni smo  uvijek se vratiti svojoj bazi u Splitu.

Atelier je uređen minimalistički te ga oplemenjuju brojni detalji, a osim besplatnog parkiranja za klijentice, Helena je odabrala poziciju s puno prirodnog svjetla koje je jako bitno za beprijekoran make up za sve prilike.

Talent, rad, strpljenje i ulaganje u nova znanja i vještine, Helena izvrsno pliva poduzetničkim vodama te joj želimo puno uspjeha i zadovoljnih klijentica, a kad nas put odvede do Splita sigurno ćemo odvojiti vremena da ju posjetimo u predivnoj beauty oazi!

HELENA MAKE UP, Vukovarska 158, SPLIT 

Pripremila: Stilueta

Foto: privatni arhiv 

Facebook KOMENTARI

Back To Top