ZTC

Od otvaranja prvog butika 1976. godine u San Franciscu, blizanke Jean i Jane Ford započele su stvarati brand o oblikovanju obrva koji je danas poznat diljem svijeta. Kao jedna od najrazvijenijih i najpoznatijih kozmetičkih tvrtki, Benefit je ove jeseni stigao i u Hrvatsku. Njihovi proizvodi poznati su po neobičnim imenima i kreativnim pakiranjima koja dokazuju da „makeup ne mora biti ozbiljan da bi izgledao dobro“. Proizvode ovog kozmetičkog branda koriste vizažisti, blogeri i youtuberi diljem svijeta, a iste sada možete pronaći i kod nas u  odabranim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku i na Douglas web shopu. 

Za vas smo izdvojili nekoliko proizvoda Benefit cosmetics linije koji čine samo dio brojnih proizvoda ovog beauty brenda.

Ka-BROW pomada za obrve jedan je od relativno novijih proizvoda. S gelom dolazi i četkica kojom ćete moći lakše popuniti obrve, a možete birati između šest različitih nijansi.

They’re Real maskara jedan je od najpoznatijih Benefit proizvoda. Ona daje volumen trepavicama, produžuje ih i uvija, a sve to bez razmazivanja. Dostupna je u crnoj, smeđoj i plavoj boji.

Benetint je proizvod koji se može koristiti na obrazima kao rumenilo ili na usnama kao sjajilo u nježnoj rozoj nijansi. Dolazi u obliku laka za nokte, s četkicom i tekuće je teksture.

Također jedan od novijih proizvoda Benefit linije je njegujući primer za obrve. Kako bi proizvod izašao, zavrtite donji dio olovke i nanesite na obrve laganim potezima. Može se koristiti samostalno ili kao podloga za ostale proizvode.

Hello Flawless Oxygen WOW tekući puder daje koži svježinu, sadrži sastojke koji hidratiziraju kožu, ima umjerenu do srednju prekrivnu moć, a zaštitni faktor 25 i oil-free formula čine ga idealnim za osobe s masnom kožom.

High Beam tekući iluminator dolazi u satenskoj rozoj nijansi, a pruža diskretni sjaj. Može se koristiti preko pudera na najvišim točkama lica ili ispod pudera za postizanje sjaja preko cijeloga lica.

Hoola Bronzer jedan je najpoznatijih makeup proizvoda. Dolazi u jednoj nijansi koja se prilagođava svakom tonu boje kože, a njegova matt formula čini ga idealnim za postizanje prirodnog brončanog izgleda. S bronzerom dolazi i četkica koja omogućava lakše nanošenje proizvoda.

Tanka i precizna olovka za popunjavanje obrva također je jedan od novijih Benefit proizvoda. Zahvaljujući svom obliku, njome možete iscrtati tanke linije koje će nalikovati stvarnim dlačicama i na taj način postići prirodan izgled. Možete birati između šest nijansi, a zahvaljujući vodootpornoj formuli i trajanju od 12 sati, vaše će obrve biti postojane tijekom cijeloga dana.

Roller Lash Curling maskara također je jedan od najpoznatijih Benefit proizvoda. Inspirirana viklerima za kosu ova maskara uvija i podiže trepavice za postizanje otvorenog pogleda. Njezina četkica je dizajnirana tako da obuhvaća svaku trepavicu, pa i one najmanje u kutu oka, a osim što trepavicama daje volumen, zahvaljujući svojim sastojcima, ona ih hrani i njeguje.

Professional primer za lice još je jedan dobro poznat proizvod u svijetu makeupa. Koristi se za minimiziranje pora i to najčešće na području čela, nosa i oko nosa te na bradi. Osim što minimizira pore, odličan je i u pripremi kože za nanošenje ostalih proizvoda te drži makeup postojanim.

Goof Proof olovka služi popunjavanju i oblikovanju obrva. Formula je namijenjena lakom nanošenju zbog čega je svatko može koristiti. Širim dijelom popunite praznine, a tanjim, šiljastim dijelom iscrtajte sitne dlačice tamo gdje je potrebno. Na kraju, četkicom ili tzv. spoolie, počešljate obrve za uredan izgled.

Izvor: službene stranice Benefit cosmetics, Pinterest

Pripremila: Marina Pilar
 

Kancelarija bar